Είμαι έγκυος!

Είμαι έγκυος!

Ιδέες για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας στον σύντροφό σας

Περιμένετε το μωρό σας και, κατά πάσα πιθανότητα, πετάτε στα σύννεφα! Πώς θα το ανακοινώσετε στον ανυποψίαστο σύντροφό σας; Αντί να του πείτε απλά «είμαι έγκυος», οργανώστε το καλύτερα ώστε η στιγμή να σας μείνει αξέχαστη. Πάρτε ιδέες από τις προτάσεις μας.

Ακολουθήστε τον παραδοσιακό τρόπο. Αν μάλιστα ο σύντροφός σας εκτιμά το καλό φαγητό, τότε ετοιμάστε ένα πλούσιο δείπνο, ανάψτε κεράκια, στολίστε το τραπέζι με λουλούδια και όταν σας ρωτήσει τι γιορτάζετε παραδώστε του το τεστ εγκυμοσύνης τυλιγμένο σε δώρο. Αν προτιμάτε τις εξόδους το παραπάνω σκηνικό μπορεί να μεταφερθεί σε ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο. Το «δώρο» σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να το κάνετε κατά την επιστροφή στο σπίτι. Προσοχή! Όχι την ώρα που οδηγεί!     

Επιστροφή στο παρελθόν. Δοκιμάστε να αναβιώσετε την ημέρα που σας ζήτησε σε γάμο ώστε να ανακοινώσετε και εσείς με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο την εγκυμοσύνη σας. Επιστρέψτε στο ίδιο μέρος, κάνετε την ίδια δραστηριότητα που είχατε κάνει και αντί για δαχτυλίδι, βάλτε σε ένα κουτί το τεστ εγκυμοσύνης και προσφέρετέ το. Μπορείτε ακόμα να μετατρέψετε την ανακοίνωση σε ερώτηση του τύπου «Θα ήθελες να γίνεις ο μπαμπάς του μωρού μας;».

Χαρίστε του ένα αναμνηστικό. Μπορεί να είναι μια φωτογραφία ή μια κάρτα στην οποία θα αναγράφεται κάτι του τύπου «σε 9 μήνες θα είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», κάποιο διακοσμητικό ή φυλαχτό. Το πιθανότερο είναι να στολίσει το αναμνηστικό στο γραφείο του ή στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαράς σας.

Τυπώστε το. Τυπώστε μια στάμπα σε μια μπλούζα που θα αναγράφει κάτι του τύπου «προσεχώς ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Αν έχετε και άλλο παιδί φορέστε του μια μπλούζα όπου θα αναγράφεται «θα γίνω το μεγάλο αδερφάκι» και περιμένετε αντιδράσεις.

Επιστρατεύστε τα οπτικά μέσα επικοινωνίας. Αν τα καταφέρνετε με την τεχνολογία φτιάξτε ένα DVD για τον σύντροφό σας. Εισάγετε φωτογραφίες, κείμενο και μουσική υπόκρουση (ο υπολογιστής σας προφανώς διαθέτει ήδη Windows Movie Maker) και οργανώστε προβολή στο σπίτι σερβίροντας ποπ κόρν. Αν πάλι εκείνος σερφάρει με τις ώρες στην μπλογκόσφαιρα, φτιάξτε ένα μπλοκ όπου θα διηγείστε τις πρώτες εμπειρίες αφότου μάθατε ότι θα γίνετε μητέρα και απλά στείλτε του το link

Λίστα για ψώνια. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να περάσει από το σουπερμάρκετ για να κάνει κάποια ψώνια καθώς επιστρέφει στο σπίτι. Ακόμα και αν δεν είναι τόσο πρόθυμος, επιμείνετε να του πείτε τη λίστα με τα προϊόντα που θέλετε. Ξεκινήστε λέγοντας ότι χρειάζεστε ντομάτες, γάλα, παξιμάδια και βιταμίνες εγκυμοσύνης. Αν δεν το πιάσει, συνεχίστε να απαριθμείτε πράγματα που έχουν σχέση με μωρά, όπως πάνες, σαλιάρες και βρεφικό σαμπουάν.   

Εκπλήξτε τον με ένα ζευγάρι βρεφικά καλτσάκια. Τοποθετήστε κοντά στα πράγματά του ή μέσα στην τσάντα του ένα ζευγάρι γλυκά βρεφικά, πλεχτά καλτσάκια και κάντε του την ωραιότερη έκπληξη!

Φιλί για καληνύχτα. Όταν το βράδυ σας φιλήσει για καληνύχτα, οδηγήστε του το χέρι στην κοιλιά σας και πείτε του πως και το μωρό θέλει ένα φιλί για καληνύχτα.

Διαβάστε ακόμα: «Πρωτότυπες ανακοινώσεις»