Σπιτικά τεστ εγκυμοσύνης

Σπιτικά τεστ εγκυμοσύνης

4 Σπιτικά τεστ Εγκυμοσύνης που βασίζονται σε παλιές πρακτικές

 

Μένετε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή, έχετε παραγγείλει test εγκυμοσύνης και μέχρι να ‘ρθει θα σας φάει η αγωνία. Μένουν 2 μέρες μέχρι να πάρετε τον μισθό σας και δεν σας περισσεύουν αυτήν την στιγμή λεφτά για test εγκυμοσύνης. Ή μπορεί να θέλετε να πάτε απευθείας στον γιατρό και αναζητάτε έναν ανέξοδο τρόπο για να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε  4 DIY tests εγκυμοσύνης που βασίζονται σε παλιά «γιατροσόφια».

Κατά τη διάρκεια των αιώνων οι γυναίκες έψαχναν τρόπους να εξακριβώσουν μια εγκυμοσύνη, οπότε και ανακάλυψαν διάφορες μεθόδους με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Και παρότι όλα στηρίζονται στην αντίδραση της β’ χοριακής γοναδοτροπίνης όταν έρχεται σε επαφή με άλλα στοιχεία, υπάρχει έλλειψη επιστημονικών στοιχείων που να αποδεικνύουν την ακρίβειά τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν δίνονται ακριβείς πληροφορίες για την ποσότητα ούρων που πρέπει να προσθέσεις ή την προτεινόμενη ώρα αναμονής, καθιστώντας ακόμη δυσκολότερο να εξάγεις κάποιο ασφαλές αποτέλεσμα.

Όπως και να 'χει έχει ενδιαφέρον να το δούμε...

1. Test Εγκυμοσύνης με λευκό ξύδι

Προσθέστε σε λευκό ξύδι μια ποσότητα πρωινών ούρων. Εάν το χρώμα του μείγματος αρχίζει να κοκκινίζει, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε έγκυος.

2. Test Εγκυμοσύνης με ζάχαρη

Σε 3 κουταλιές ζάχαρης προσθέστε μια μικρή ποσότητα πρωινών ούρων. Εάν η ζάχαρη διαλυθεί δεν είστε έγκυος, ενώ αν αρχίσει να κάνει κόμπους είστε.

3. Test Εγκυμοσύνης με Ραδίκια

Για να πετύχει αυτό το test θα πρέπει να καλλιεργείς τα δικά σου ραδίκια ή τουλάχιστον να γνωρίζεις κάποιον που το κάνει. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεσαι φύλλα που να έχουν μεγαλώσει σε σκιά και έχουν κρατηθεί μακριά από το φως του ήλιου μετά την κοπή τους.

Τοποθετείτε τα φύλλα σε ένα μπολ και προσθέτετε μια μεγάλη ποσότητα πρωινών ούρων. Περιμένετε 10 λεπτά και εν συνεχεία εξετάζετε για κόκκινες φουσκάλες πάνω στα φύλλα. Συνεχίστε να ψάχνετε για κόκκινες φουσκάλες (ένδειξη εγκυμοσύνης) μέχρι να βεβαιωθείτε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

4. Test Εγκυμοσύνης με Πεύκο

Μαζέψτε κουκουνάρια, πευκοβελόνες και κλαδάκια πεύκου και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. Προσθέστε πρωινά ούρα και περιμένετε μήπως και δείτε κάποια χρωματική αλλαγή, η οποία και υποδηλώνει εγκυμοσύνη.

Εάν είστε επιβεβαιωμένα έγκυος, δοκιμάστε να κάνετε κάποια από τα παραπάνω και αφήστε μας σχόλιο για το αν δούλεψαν. Οι υπόλοιποι μην ξεχνάτε: ο πιο σίγουρος τρόπος για να επιβεβαιώσεις ή να αποκλείσεις μια εγκυμοσύνη είναι μια απλή εξέταση αίματος ή μια επίσκεψη στον γυναικολόγο.