Το φύλο του μια έκπληξη!

5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να περιμένετε!

5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να περιμένετε!

Μετά τις πρώτες ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη σας (π.χ. «πόσο μηνών είστε;»), η ερώτηση που ακολουθεί είναι συνήθως «είναι κοριτσάκι ή αγοράκι;». Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των νέων γονιών μαθαίνουν για το φύλο του μωρού τους από νωρίς, ωστόσο υπάρχουν, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σας, μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να περιμένετε να μάθετε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι στην αίθουσα τοκετού! 

Αγαπάτε τις εκπλήξεις. Αν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, τότε δεν πρέπει να χάσετε την μεγαλύτερη ίσως έκπληξη της ζωής σας! Αξίζει τον κόπο να περιμένετε εννέα ολόκληρους μήνες για να μάθετε το φύλο του μωρού σας στην αίθουσα τοκετού.   

Σας αρέσει να μαντεύετε.Θα έχει ενδιαφέρον να προσπαθείτε να μαντέψετε από το σχήμα της κοιλιάς σας ή από το αν έχετε πρωινές ναυτίες αν κυοφορείτε αγοράκι ή κοριτσάκι. Και φυσικά θα έχει πλάκα να ακούτε τους άλλους να σας λένε τι πιστεύουν – αρκεί φυσικά να μην σας εκνευρίζει ή κουράζει η συζήτηση και τα σχόλια τρίτων σχετικά με το φύλο του παιδιού σας. 

Αγαπάτε το απρόβλεπτο. Δεν σας αρέσουν οι προβλέψεις, δεν θέλετε να οργανώνετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και δεν ενδιαφέρεστε να στολίσετε το υπνοδωμάτιό του με αντικείμενα ή χρώματα που συνήθως παραπέμπουν σε αγοράκια ή κοριτσάκια. Και είναι η πρώτη φορά που έχετε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό για την απρόβλεπτη ανακοίνωση του φύλου του μωρού σας!

Σας αρέσει να στοιχηματίζετε. Εσείς θέλετε αγοράκι και ο σύντροφός σας κοριτσάκι ή το αντίστροφο; Αδράξτε την ευκαιρία και στοιχηματίστε για το φύλο του μωρού και περιμένετε 9 μήνες, ώστε μαζί με το φύλο της αρεσκείας σας να πάρετε και ένα μικρό δώρο-bonus!

Μισείτε τα φυλετικά προσανατολισμένα δώρα. Εάν ανακοινώσετε ότι περιμένετε αγοράκι, φίλοι και συγγενείς θα σας γεμίσουν γαλάζια δώρα. Εάν ανακοινώσετε ότι περιμένετε κοριτσάκι θα συμβεί το ίδιο, αυτή τη φορά στους τόνους του ροζ. Δυσκολέψτε τους λίγο παραπάνω και θα ετοιμάσετε την προίκα του με υπέροχα ουδέτερα χρώματα, όπως λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο κτλ.