Στυλ και εγκυμοσύνη; Συνδυάστε τα!

Style και εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε τις προτάσεις μας για να διατηρήσετε το στυλ σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όσο κι αν είναι δύσκολο να διατηρήσετε την κομψότητά σας ενώ αρχίσετε να φουσκώνετε, υπάρχουν τρόποι για να νιώθετε περιποιημένη.

  • DO: Επιλέξτε δέκα αγαπημένα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας, ώστε να τα συνδυάζετε μεταξύ τους. Διαλέξτε δύο βασικές αποχρώσεις και προσθέστε περισσότερο χρώμα συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ, κοσμήματα ή μια ιδιαίτερη τσάντα.
  • DΟNT: Μην κάνετε το λάθος να αγοράσετε σε μεγαλύτερο νούμερο τα ρούχα που συνήθως φοράτε. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοράτε ένα παντελόνι που από μπροστά θα σας «φουσκώνει» ενώ από πίσω θα «σακουλιάζει». Τα ρούχα εγκυμοσύνης έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Επιλέξτε ρούχα μοντέρνα και άνετα που να ταιριάζουν στις καμπύλες σας και να σας κολακεύουν. Φυσικά μην ξοδέψετε μια περιουσία για τα ρούχα της εγκυμοσύνης! Το μυστικό είναι στους κατάλληλους συνδυασμούς.

 

10 προτάσεις για την γκαρνταρόμπα σας

1. Δοκιμάστε ένα μονόχρωμο φόρεμα για τις πρωινές εξόδους το οποίο θα μπορεί να φορεθεί και το βράδυ συνδυασμένο με κοσμήματα. Επιλέξτε ένα φόρεμα με V για να αναδεικνύει το ντεκολτέ σας.

2. Ένα άνετο σουτιέν στο σωστό νούμερο που να συγκρατεί το στήθος σας είναι άκρως απαραίτητο. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα όμορφα και σέξι σχέδια.

3. Ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας είναι το τζιν καθώς μπορεί να σας προσφέρει εύκολους συνδυασμούς. Επιλέξτε ένα σε ίσια γραμμή.

4. Μια καλή επιλογή είναι επίσης τα ελαστικά φορέματα που δένουν στη μέση. Καθώς η κοιλιά σας θα μεγαλώνει θα συνεχίσετε να νιώθετε άνετα φορώντας το. Ένας τέτοιος τύπος φορέματος είναι ιδανικός και για το θηλασμό.

5. Προμηθευτείτε βαμβακερά μπλουζάκια τα οποία εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με το τζιν. Καθώς το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πιο ευαίσθητο καλό είναι να φοράτε βαμβακερά ρούχα.

6. Ιδανικές είναι και οι υφασμάτινες φούστες, ειδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες. Ωστόσο, αποφύγετε τα εμπριμέ με έντονα χρώματα και προτιμήστε είτε μονόχρωμες είτε ριγέ με λεπτή ρίγα για να φαίνεστε πιο αδύνατη και κομψή.

7. Συνδυάστε τα παραπάνω με μια όμορφη τσάντα αλλά προσέξτε να μην είναι πολύ βαριά.

8. Επιλέξτε κάποια κοσμήματα που θα αναδεικνύουν τα ρούχα σας, θα σας προσθέτουν στυλ και θα τραβούν την προσοχή από το «φούσκωμα».

9. Πριν αρχίσουν για τα καλά οι ζέστες καλό θα ήταν να συνεχίσετε να φοράτε ελαστικά καλσόν κάτω από τα ρούχα σας, αφού αυτά έχουν αποδειχθεί ιδανικά για την καταστολή κάποιων συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης, όπως κιρσούς και πρησμένα πόδια.

10.10.  Άνετα παπούτσια, όπως αθλητικά, μπαλαρίνες ή ορθοπεδικά πέδιλα, αλλά και γόβες με μέτριου ύψους τακούνι θα συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα σας. Σημασία έχει εκτός από την κομψότητα να νιώθετε άνετα όταν βγαίνετε έξω.