Στιλιστικά Tips για Μικροσκοπικές Εγκύους

Στιλιστικά Tips για Μικροσκοπικές Εγκύους

Μυστικά γκαρνταρόμπας για εγκύους με μικροσκοπική σιλουέτα

Εάν διαθέτετε μια χαριτωμένη, μικροσκοπική φιγούρα θα καταλάβετε ότι το να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα εγκυμοσύνης αποτελεί πρόκληση. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν προνοήσει στην δημιουργία ρούχων για τον δικό σας σωματότυπο.

Τα παντελόνια είναι πιθανόν να μην αγκαλιάζουν το σώμα σας σωστά, τα φορέματα μπορεί να μην εφαρμόζουν και οι φούστες πολλές φορές θα μοιάζουν με αερόστατα. Μην ανησυχείτε! Ακολουθούν 7 στιλιστικά tips για να είστε καλοντυμένες καθ’ όλη τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης.

Αγκαλιάστε το σώμα σας. Πείτε «όχι» στα φαρδιά ρούχα που θα καλύψουν την αδύνατη σιλουέτα σας και θα σας κάνουν να «χαθείτε» από κάτω τους. Επιλέξετε σύνολα που αγκαλιάζουν το σώμα σας. Ένα wrap dress είναι για παράδειγμα μια πολύ έξυπνη επιλογή, αφού με την ζώνη του μπορείτε να το προσαρμόσετε πάνω σας, χωρίς να σας σφίγγει ή να είναι υπερβολικά φαρδύ.

Αναζητήστε σειρές petite. Δοκιμάζοντας τα συνηθισμένα παντελόνια εγκυμοσύνης θα καταλάβετε ότι ενώ εφαρμόζουν καλά σε κοιλιά και petite-egkuosπεριφέρεια, επιπλέουν στα πόδια. Αναζητήστε, λοιπόν, ένα κατάστημα (π.χ. Asos) που να λανσάρει σειρά petite.

Εάν, ωστόσο, δεν τα καταφέρετε μπορείτε να αγοράσετε απλά χαμηλοκάβαλα παντελόνια ένα νούμερο μεγαλύτερα απ’ ό,τι συνήθως. Σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο να συνεχίσετε να φοράτε το αγαπημένο σας παντελόνι (εάν σας χωράει εννοείται) και να αφήνετε το κουμπί ανοιχτό καλύπτοντας το σημείο με μια μακριά μπλούζα. Στο τελευταίο πιθανότατα θα σας βολέψει να ασφαλίσετε το παντελόνι περνώντας ένα λαστιχάκι μαλλιών από την κουμπότρυπα και δένοντάς το στο κουμπί.

Το σωστό μήκος. Επιλέξτε φούστες και φορέματα που φτάνουν μέχρι το γόνατα, καθώς αυτό είναι το ιδανικό μήκος για την μικροσκοπική σιλουέτα σας.

Έξυπνα παπούτσια. Φυσικά και στην εγκυμοσύνη δεν θα σας βολέψουν καθόλου τα ψιλοτάκουνα. Γι’ αυτό επιλέξτε άνετα, ανατομικά παπούτσια με ελάχιστο τακούνι που να έχουν «μύτη». Τα μυτερά υποδήματα δίνουν την ψευδαίσθηση μιας επιμηκυμένης σιλουέτας.

Μεταφέρετε την μέση στο...στήθος.  Στα φορέματα και στις μπλούζες επιλέξτε την γραμμή εκείνη που στενεύει ακριβώς κάτω από το στήθος. Μεταθέτοντας το κέντρο του σώματος ψηλότερα, όχι μόνο θα επιμηκύνετε την σιλουέτα σας, αλλά εξασφαλίζετε επιπλέον χώρο για τη κοιλιά. Τα ρούχα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και εκτός του τομέα της εγκυμοσύνης.

Total looks. Ένας από τους βασικούς κανόνες του στυλ είναι η επιλογή μονοχρωματικών συνόλων για να φαίνεστε ψηλότερη. Μην εγκλωβιστείτε, όμως, μόνο στο total black. Δοκιμάστε επίσης το λευκό, το γκρι, το κόκκινο, το σκούρο μπλε και θα αναδειχθείτε σε θεά του στυλ!

Βάλε χρώμα στα αξεσουάρ σου. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ιδανική για να προσθέσετε στην εμφάνισή σας μικρές πινελιές χρώματος σε τσάντες, φουλάρια και λοιπά αξεσουάρ. Η κοιλιά σας είναι εκεί για να τους δίνει ισορροπία.

SOSTip: Μια πολύ σημαντική συμβουλή είναι να συνδυάζετε όλα σας τα ρούχα με την λογική του layering. Πιο συγκεκριμένα, επειδή πολλές γυναίκες στην εγκυμοσύνη έχουν εξάψεις το να φοράτε σακάκια, ζακέτες και πουκάμισα πάνω από τα ρούχα σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρείτε και να προσθέτετε, ώστε να είστε διαρκώς σε μια άνετη θερμοκρασία.

Διαβάστε ακόμα: «Μέση δαχτυλίδι με κοιλιά στολίδι»-Πώς να ντυθείτε για να δείχνετε αδύνατη- και «Τα 5 βασικά της γκαρνταρόμπας»-Ποια κομμάτια πρέπει να μπουν στην λίστα με τα ψώνια σας.