Πως θα αποφύγετε τα ρούχα εγκυμοσύνης

Πως θα αποφύγετε τα ρούχα εγκυμοσύνης

Ποια ρούχα να επιλέξετε και πώς να διαμορφώσετε την γκαρνταρόμπα σας για να ταιριάζουν σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης σας

Αναρωτιέστε πόσα ρούχα εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να αγοράσετε για τους επόμενους 9 μήνες; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δική σας καθαρά επιλογή αφού με μια ελαφριά τροποποίηση της ήδη υπάρχουσας γκαρνταρόμπας σας ή με την αγορά ρούχων που ταιριάζουν σε όλα τα τρίμηνα, θα συνεχίσετε να είστε κομψή καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Πώς; Δοκιμάζοντας μερικά έξυπνα tips.

  • Επιλέξτε για αξεσουάρ τη ζώνη. Για περισσότερο στυλ αλλά και για να μην φουσκώνει υπερβολικά η μπλούζα ή το φόρεμα χρησιμοποιήστε μια ζώνη δένοντάς τη πάνω από την φουσκωμένη σας κοιλίτσα.
  • Επιλέξτε μακριά φορέματα και φούστες. Τα μακριά φορέματα και οι φούστες μπορούν να φορεθούν καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, μιας και είναι αρκετά άνετα. Ανάλογα και με το τρίμηνο που διανύετε θα σας είναι ελαφρώς πιο κοντά.
  • Μακριές μπλούζες σε συνδυασμό με κολάν. Ένας ωραίος και εξίσου άνετος συνδυασμός είναι ένα φαρδύ μπλουζοφόρεμα με κολάν. Δοκιμάστε να προσθέσετε και μια ζώνη για μεγαλύτερη κομψότητα. 
  • Συνεχίστε να φοράτε τα αγαπημένα σας παντελόνια με ειδική ζώνη εγκυμοσύνης, χωρίς κανένας να υποψιάζεται ότι κάτω από αυτή τα κουμπιά και ο φερμουάρ είναι ανοιχτά. Δείτε λεπτομέρειες στο άρθρο μας «Ίσως δεν χρειάζεστε ρούχα εγκυμοσύνης»
  • Μίνι φορέματα. Μετατρέψτε τα μίνι φορέματα σε μπλούζες φορώντας τα πάνω από παντελόνι ή κολάν.
  • Ελαστικά υφάσματα. Μπλούζες και φορέματα από ελαστικό ύφασμα είναι ιδανικά για κάθε τρίμηνο, επομένως είναι μια καλή επιλογή για να μην χρειαστεί να επενδύετε σε άλλα ρούχα κάθε φορά που η κοιλιά σας αυξάνεται σε μέγεθος.
  • Balloon. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν τρελή μόδα, οπότε πιθανότατα διαθέτε ήδη balloonφορέματα και μπλούζες στην γκαρνταρόμπα σας. Επειδή αυτά είναι εφαρμοστά κάτω από το στήθος και μετά ανοίγουν δεν θα σας πιέσουν καθόλου. Αντίθετα θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετη., κομψή και sexy(εφόσον δίνουν έμφαση στο στήθος).

Διαβάστε ακόμα: "Μέση δαχτυλίδι με κοιλιά στολίδι" και "Τα 5 βασικά της γκαρνταρόμπας"