Κοσμήματα Εγκυμοσύνης & Μητρότητας Stella Tale.

Κοσμήματα Εγκυμοσύνης & Μητρότητας Stella Tale.

Νew brand = New design + New spirit + New creations for moms.

Μία τάση που ξεκίνησε από τις μοντέρνες μαμάδες του εξωτερικού έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει ένα παραμύθι κομψότητας, δημιουργίας και προσιτής πολυτέλειας. Ο λόγος για το νέο και ήδη επιτυχημένο brand «Stella Tale» που πρόσφατα λάνσαρε την πρώτη του συλλογή κοσμημάτων Eγκυμοσύνης & Μητρότητας.

Τα κοσμήματα Stella Tale ήρθαν για να καλύψουν την ανάγκη για υψηλής αισθητικής και ποιότητας δώρα προς τη μέλλουσα μητέρα. Δώρα πρωτότυπα και ιδιαίτερα που ξεχωρίζουν και μετουσιώνονται σε ένα παντοτινό ενθύμιο αγάπης.

Γιατί να επιλέξω ένα κόσμημα Stella Tale?

  • Τα κοσμήματα Stella Tale κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας (ασήμι 925, χρυσός και άλλα πολύτιμα υλικά) και φέρουν σφραγίδα γνησιότητας.
  • Αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν στην αγαπημένη τους σύζυγο, φίλη, αδελφή κα. ένα δώρο με υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή.
  • Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και όχι βιομηχανοποιημένα και αυτό τα κάνει μοναδικά. Αποτελούν δημιουργίες με λεπτότητα, ευαισθησία και πολύ αγάπη από έμπειρους τεχνίτες.
  • Κάθε κόσμημα προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία , σχεδιασμένη ώστε να αποτελεί μια ιδανική θήκη για τη φύλαξη του κοσμήματος όταν αυτό δεν φοριέται (ώστε να μην φθείρετε μαζί με όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα της μαμάς).
  • Όσον αφορά τα κοσμήματα bolas ή Harmony Ball (Μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης) αυτά δημιουργούνται με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή τεχνοτροπία τους. Μέσα στο εσωτερικό των κοσμημάτων bolas κρύβεται ένα μικροσκοπικό μεταλλόφωνο που παράγει υπέροχους, απαλούς, μελωδικούς ήχους που ηρεμούν τη μαμά και το μωράκι (πριν και μετά τη γέννηση).

Και κάτι ακόμα σημαντικό!

  • Τα κοσμήματα Stella Tale σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα από έμπειρους Έλληνες αργυροχρυσοχόους. Κάθε αγορά κοσμήματος Stella Tale δεν σημαίνει μόνο μια ποιοτική επιλογή αλλά και στήριξη στην Ελληνική Οικονομία.

Γνωρίστε την πρώτη συλλογή κοσμημάτων Stella Tale με μουσικά μενταγιόν-κοσμήματα Bola σε σχέδια που  θα λατρέψετε, απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή τεχνοτροπία, υπέροχα χρώματα και μαγικούς ήχους!

slide002

cover22

Τα κοσμήματα Stella Tale διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήμα:

 

E-SHOP

www.pregnancy-gifts.gr

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

BIZERMANI
Σκουφά 24
Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3608082

BIZERMANI
Λεωφ. Ηρακλείου 267
Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 6849335

 

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία των κοσμημάτων Stella Tale στo site www.stellatale.com