Η εγκυμοσύνη και πώς να την χαρείτε

Η εγκυμοσύνη και πώς να την χαρείτε

Μπείτε στον διαγωνισμό μας και διεκδικήστε 1 από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου «Η εγκυμοσύνη και πώς να την χαρείτε»!

Δεν αισθάνεστε πολύ όμορφα τώρα που μεγαλώνει μέσα σας μια καινούρια ζωή; Εμείς θα κάνουμε την αίσθηση αυτή ακόμα καλύτερη. Πως; Θα σας συστήσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και αφορούν στην εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, σας παρουσιάζουμε το βιβλίο «Η εγκυμοσύνη και πώς να την χαρείτε» το οποίο θα σας δείξει πώς να απολαύσετε την περίοδο που είστε σε ενδιαφέρουσα με όλη σας την ψυχή. Μάλιστα, 5 τυχεροί αναγνώστες του parentipsθα έχουν και ένα επιπλέον προνόμιο, θα μπορέσουν να αποκτήσουν το βιβλίο αυτό δωρεάν μέσω του διαγωνισμού μας! Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως…

Το βιβλίο

Μέσα από συμβουλές κορυφαίων επιστημόνων ειδικά για τους μέλλοντες γονείς, με χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες και αφηγήσεις άλλων μαμάδων που έχουν ζήσει τη μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννας, το βιβλίο αυτό είναι το καταλληλότερο για να σας ενημερώσει, να σας καθησυχάσει και να σας προετοιμάσει για τους συναρπαστικούς μήνες που σας περιμένουν.
Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης θα έχετε μία λεπτομερή, εβδομάδα προς εβδομάδα, επεξήγηση τόσο των δικών σας αλλαγών όσο και της ανάπτυξης του μωρού σας και θα μάθετε όλα όσα πραγματικά πρέπει να γνωρίζετε για τη διατροφή και την άσκηση. Ακόμα, θα βρείτε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το είδος του τοκετού που σας ταιριάζει καλύτερα, ενώ θα λάβετε ανεκτίμητες συμβουλές και εκμυστηρεύσεις από άλλες μαμάδες που βίωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπειρία και απέδειξαν ότι οι χαρές της ζωής δεν σταματούν όταν μια γυναίκα μένει έγκυος.

Ο διαγωνισμός

Πως σας ακούγονται όλα αυτά; Εάν σας αρέσουν και θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα. Σήμερα στο parentips ξεκινάει νέος βιβλιοδιαγωνισμός που μοιράζει 5 αντίτυπα. Για να συμμετάσχετε γραφτείτε στα Newsletterτου parentips συμπληρώνοντας όνομα και email σας στην φόρμα που βλέπετε δεξιά ακριβώς από αυτην την παράγραφο. Εάν, όμως, είστε ήδη μέλη μας, μπορείτε και πάλι να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μαζί μας και γράφοντας: Λαμβάνω  Newsletterκαι θέλω να κερδίσω το βιβλίο «Η εγκυμοσύνη και πώς να την χαρείτε».


*Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 18/02 στις 12:00. Όπως πάντα στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο οι έγκυρες συμμετοχές και οι νικητές θα πρέπει εντός 5 ημερών να επιβεβαιώσουν την νίκη τους στέλνοντας την διεύθυνση και το τηλέφωνό τους με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να τους σταλεί το δώρο.