Είμαι έγκυος! Τι πρέπει να αγοράσω για να ετοιμάσω το βρεφικό δωμάτιο

Είμαι έγκυος! Τι πρέπει να αγοράσω για να ετοιμάσω το βρεφικό δωμάτιο

Τα πιο απαραίτητα έπιπλα για να εξοπλίσετε το παιδίκό δωμάτιο + Οι προτάσεις αγορών μας από το Dimas Bebe.

Από νωρίς πρέπει να ετοιμάσετε το βρεφικό δωμάτιο, να βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα, να επιλέξετε όλη την προίκα μωρού και γενικά να οργανώσετε τον χώρο, ώστε να μην του λείψει τίποτα.

Επισκεφθήκαμε το e-shop Dimas Bebe και σας παρουσιάζουμε τα απαραίτητα έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο. Φυσικά, δεν λείπουν οι προτάσεις με όσα ξεχωρίσαμε!

Το πρώτο κρεβατάκι – Δώστε προτεραιότητα στον ύπνο του

Τα μωρά ως γνωστόν κοιμούνται συνέχεια. Έχουν ανάγκη λοιπόν από ένα κρεβατάκι ποιοτικό, γερό, ανατομικό και ασφαλές για να μπορούν να αφήνονται στην αγκαλιά του Μορφέα με άνεση!

Εκτός από τους πρώτους μήνες που ίσως να χρειαστείτε μία καλαθούνα (δείτε μερικές εδώ) για την εύκολη μετακίνηση του μωρού από το ένα δωμάτιο στο άλλο, στην συνέχεια η αγορά μιας κούνιας ή ενός κρεβατιού που να μετατρέπεται σε προ-εφηβικό είναι απαραίτητη, αφού πρόκειται να το κρατήσετε για περισσότερα από 2 χρόνια.

Δώστε έμφαση στα παρακάτω για ασφαλή ύπνο:

  • Το στρώμα πρέπει να είναι επίπεδο και σταθερό
  • Αντικείμενα όπως παιχνίδια και μαξιλάρια δεν πρέπει ποτέ να είναι στο κρεβάτι του
  • Με την αγορά του βρεφικού κρεβατιού, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας

Η πρότασή μας: Casababy - Kρεβάτι Venere ve2

Venere2-01-750x750

Πρόκειται για μία ασφαλή κούνια από ξύλο οξιάς, με ορθοπεδική βάση και καλά προσαρμοσμένο το επάνω μέρος, για περισσότερη ασφάλεια.Το κρεβατάκι έρχεται στον χώρο σας είτε με την αλλαξιέρα είτε χωρίς. Δείτε το εδώ.

Αλλαξιέρα - Ένα χρηστικό έπιπλο

Πρόκειται για ένα τραπέζι με ειδική βάση που επιτρέπει στην μαμά να αλλάζει το παιδί με ευκολία. Πριν επιλέξετε το έπιπλο, σιγουρευτείτε ότι η επιφάνεια είναι σταθερή και αν είναι εφικτό στερεώστε την στον τοίχο. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας, πάντα να κρατάτε το μωρό από το χέρι. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία από αλλαξιέρες εδώ

Προίκα μωρού

Εκτός από τα έπιπλα, είναι πολύ σημαντικά και τα λευκά είδη που θα σκεπάζουν και θα ντύνουν το μωρό σας, προστατεύοντάς το. Εξερευνήστε την τεράστια ποικιλία online και επιλέξετε ανάμεσα σε βρεφικά μαξιλάρια, σετ προίκας, παπλώματα, σεντόνια και πολλά άλλα που θα ολοκληρώσουν την αισθητική και την λειτουργικότητα του βρεφικού δωματίου.

 

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την φροντίδα του μωρού σας σε εκπληκτικές τιμές μέσα από το online κατάστημα dimasbebe.gr: Ο Νο1 προορισμός για βρεφικά είδη!