Δωρεάν goodie bag για εγκύους!

Δωρεάν goodie bag για εγκύους!

Με ένα απλό τηλεφώνημα παραλαμβάνετε ένα βαλιτσάκι για το μαιευτήριο και τις πρώτες ανάγκες του μωρού

Είστε έγκυος και κάνετε συνεχή έρευνα αγοράς για τα προϊόντα που θα συνοδεύσουν τις πρώτες στιγμές με το παιδί σας; Τώρα μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα βαλιτσάκι γεμάτο καλούδια για να τα δείτε, να τα επεξεργαστείτε και να αποφασίσετε αν θα τα εμπιστευτείτε.

Κι αν ρωτάτε γιατί να το κάνει αυτό η Care Direct, σας λέμε ότι είναι διαφημιστική εταιρία και, όπως κάθε διαφημιστική εταιρία, προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της. Γιατί, λοιπόν, να μην επωφεληθείτε από αυτό και να κάνετε ένα crash test αποφεύγοντας τις τυφλές αποφάσεις;

Εάν σας ενδιαφέρει, καλέστε στο 800 11 82 800 (καθημερινές από τις 9 το πρωί εως τις 7 το απόγευμα), απαντήστε σε μερικές στατιστικές ερωτήσεις που θα εμπλουτίσουν την βάση δεδομένων της Care Direct και σε διάστημα 1 μήνα θα έχετε στα χέρια σας μια goodie bag με δωρεάν προϊόντα και εκπτωτικά κουπόνια.

Τέλειο;

*Η κίνηση αυτή μας θυμίζει πολύ την υπέροχη παράδοση της Φιλανδίας στην οποία η κυβέρνηση δίνει ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα. Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο μας «Μαμά, έχεις πακέτο» και δείτε πως η κυβέρνηση έχει κατορθώσει να δώσει σε όλα τα μωρά ίσο ξεκίνημα, ρίχνοντας παράλληλα τα ποσοστά θνησιμότητας.

 

*Επειδή πολλές από εσάς μας λέτε ότι δεν μπορείτε να πιάσετε γραμμή, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την Care Direct στην Facebook Page της (πατήστε εδώ).