Όλα τα φλας πάνω σας

Ποζάρετε

Μην φοβάστε να ποζάρετε! Δείτε ορισμένους τρόπους που θα σας πείσουν να απαθανατίσετε την εγκυμοσύνη σας!

Μπορεί να έχετε πάρει μερικά κιλάκια αλλά δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγετε τις φωτογραφικές μηχανές. Καταρχήν, πέρα από την αίσθηση που έχετε ως αποτέλεσμα της ανάμνησης του παλιού σας σώματος, δεν είστε ούτε κατά διάνοια χοντρή. Εκτός κι αν έχετε πάρει πολύ βάρος, τα κιλά που έχετε βάλλει μέχρι στιγμής δεν σας αλλάζουν κατηγορία. Επίσης, οι εγκυμονούσες συνήθως μοιάζουν να έχουν φορέσει τον καλύτερό τους εαυτό. Πιθανότατα κι εσείς έχετε γλυκάνει, διαθέτετε πιο λεία μαλλιά, πιο όμορφο δέρμα, πιο μακριά νύχια. Δεν είναι κρίμα να μην απαθανατίσετε τέτοια ομορφιά; Τέλος, ακόμα κι αν τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, σκεφτείτε το μωράκι σας. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα χαρεί πολύ να δει εικόνες από την εποχή που βρισκόταν ακόμα «στην κοιλίτσα της μαμάς».


Φορέστε επομένως το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο και ποζάρετε με αυτοπεποίθηση στην camera.

1.Μην κρύβεστε! Είναι προτιμότερο να επιδείξετε περήφανα την φουσκωμένη σας κοιλίτσα παρά να προσπαθήσετε να την καμουφλάρετε. Καλύτερα να καταλαβαίνουν με την πρώτη ματιά πως είναι από την εποχή που ήσασταν έγκυος και όχι από τότε που ταξιδέψατε στην Νέα Υόρκη και τρώγατε 3 cheeseburger και πίνατε 2 milkshake και μια coca-cola καθημερινά!

Εάν βέβαια θέλετε ταυτόχρονα με την περηφάνια της εγκυμοσύνης να φορέσετε και ρούχα που να σας δείχνουν πιο αδύνατη δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις συμβουλές του παλιού και αγαπημένου άρθρου μας «Μέση δαχτυλίδι με κοιλιά στολίδι».

2.Πάρτε μια πόζα εγκύου. Βάλτε τα χέρια με τρυφερότητα στην κοιλιά ή γυρίστε στο πλάι. Αποκαλύψτε την κοιλίτσα σας και αφήστε τον σύντροφό σας να της δώσει ένα φιλί μπροστά στον φακό. Στηρίξτε και με τα δυο σας χέρια την μέση σας και αφήστε την κοιλιά σας να προβάλλει περισσότερο μπρος τα μπρος και, φυσικά, μην ξεχνάτε να κάνετε διάφορες γκριμάτσες που να αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα σας για την εγκυμοσύνη!

Ζωγραφίστε την κοιλιά σας

3.Ζωγραφίστε την κοιλίτσα σας! Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα για την εγκυμοσύνη καλλυντικά σας ή νερομπογιές για να χρωματίσετε την κοιλίτσα σας. Φτιάξτε ένα ρολόι που να δείχνει παρά 5, εάν κοντεύεται να γεννήσετε, ή σκαρώστε πεταλούδες, φύλλα, παιδάκια και ό,τι άλλο σκεφτείτε. Ακόμη, δοκιμάστε να σχεδιάσετε και αστεία πρόσωπα δίνοντας στον αφαλό σας τον ρόλο της μύτης. Τέλος, διασκεδάστε φωτογραφίζοντας τις δημιουργίες σας.

4.Ένα ωραίο τρικ, εάν φυσικά διαθέτετε υπομονή και πολύ χρόνο μπροστά σας μέχρι να γεννήσετε είναι να τραβήξετε video την πορεία της εγκυμοσύνης σας. Ξεκινήστε με τον σύντροφό σας να «φυσά» μέσα στον αφαλό σας και κατόπιν φροντίστε να συνεχίσετε την μαγνητοσκόπηση μέχρι που να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά. Φυσικά θα πρέπει κάθε φορά που τραβάτε (κάθε 1-2 εβδομάδες ανάλογα με το στάδιο της εγκυμοσύνης σας) να φοράτε τα ίδια ρούχα και να στέκεστε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Τελειώνοντας θα έχετε μία μικρού μήκους ταινία όπως η παρακάτω.