Τα ρούχα του θηλασμού

Τα ρούχα του θηλασμού

Ο θηλασμός θα φέρει αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σας;

Η άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πηγή της τροφής, στην προκειμένη περίπτωση στο στήθος σας, είναι απαραίτητη όταν θηλάζετε. Αυτό σημαίνει πως και τα ρούχα θα πρέπει να παίξουν βοηθητικό ρόλο τόσο για να διευκολύνουν την πρόσβαση όσο και για να σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα. Εκτός από το σουτιέν δεν θα χρειαστεί να προμηθευτείτε άλλα ειδικά για τον θηλασμό ρούχα, αρκεί να έχετε ρούχα που σας διευκολύνουν στη διαδικασία. Καμία σπουδαία αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας, λοιπόν. Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστεί να φοράτε.

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προμηθευτείτε δύο στηθόδεσμους ειδικούς για θηλασμό ώστε να μπορείτε να τους εναλλάσσετε. Οι στηθόδεσμοι θηλασμού επιτρέπουν την γρήγορη πρόσβαση και παρέχουν επιπλέον στήριξη στο στήθος. Πρέπει να βεβαιωθείτε πως ο στηθόδεσμος ανοίγει εύκολα και αφήνει ελεύθερη τη θηλή αλλά και το υπόλοιπο στήθος. Προβλήματα ενδέχεται να σας δημιουργήσει ένα σουτιέν που δεν εφαρμόζει καλά στο στήθος ή σας πιέζει.
  • Επειδή κάποιες σταγόνες από γάλα μπορεί να ξεφύγουν από τις θηλές, τοποθετήστε μέσα από το σουτιέν ειδικά επιθέματα στήθους, ώστε να αποφύγετε να λερώσετε το ρούχο σας ανάμεσα στα γεύματα.  
  • Πιθανόν να σας διευκολύνει να φοράτε δύο υφάσματα αντί για ένα (π.χ. δύο φαρδιά μπλουζάκια, ένα μπλουζάκι πάνω από φόρεμα κ.λπ.) για να ανασηκώσετε το ένα ρούχο προς τα πάνω, τραβώντας το δεύτερο προς τα κάτω ώστε να καλύπτεται η κοιλιά σας καθώς θηλάζετε. Φυσικά για να μην κρυώνετε τους χειμερινούς μήνες πάνω από τα ρούχα σας προτιμήστε ένα παλτό ή μια χοντρή ζακέτα, αφού τα πουλόβερ είναι δύσκολα στον χειρισμό.
  • Βοηθητικές είναι και οι μπλούζες ή τα φορέματα με τα κουμπιά στο στήθος αρκεί να ανοίγουν αρκετά ώστε να απελευθερώνεται εντελώς το στήθος σας χωρίς να το πιέζετε.
  • Θα σας βολέψουν ακόμα οι μπλούζες ή τα φορέματα που είναι κρουαζέ ή έχουν χαλαρή λαιμόκοψη V, ενώ στο εμπόριο θα βρείτε και μπλούζες που έχουν ένα κατακόρυφο διαγώνιο άνοιγμα που ξεκινά από κάτω από το στήθος (βλ. προτάσεις αγοράς).
  • Ένα πανί ή μια λεπτή κουβερτούλα την οποία θα περάσετε από τον ώμο σας καλύπτει το στήθος σας και το κεφαλάκι του μωρού καθώς θηλάζει, ειδικά για τον δημόσιο θηλασμό. Φροντίστε φυσικά να αναπνέει κανονικά.

ΠροτάσειςΑγοράς!

Triumph Mamabel  5436c2d2b98d3Triumph Mamabel

Cotton P

Οι νέες μαμάδες πρέπει να νοιώθουν υπέροχα και γι'αυτό η Triumph δημιούργησε αυτό το σουτιέν για να ταιριάζει σε αυτό το συναίσθημα.

Το διακοσμημένο και αισθησιακό ενισχυμένο σουτιέν θηλασμού είναι φτιαγμένο εσωτερικά από βαμβάκι και διαθέτει κλιπ που ξεκουμπώνει με το ένα χέρι. Διακοσμητικές λεπτομέρειες από δαντέλα ολοκληρώνουν το κομψό look.

Βρείτε το στο lefonte.gr σε έκπτωση. Τιμή: €27,70

 

 

 

 

 

d42a180457bc183087557d7212565c1c

 

Chicco Επιθέματα Στήθους Αντιβακτηριακά

Τα Αντιβακτηριακά Επιθέματα Στήθους αντιμετωπίζουν τις διαρροές του γάλακτος ανάμεσα στα γεύματα και παρέχουν διπλή απορροφητικότητα σε σχέση με τα κλασικά επιθέματα χάρη στις μικροπέρλες που μετατρέπουν τις διαρροές του γάλακτος σε τζελ, κρατώντας το δέρμα στεγνό. Έχουν ειδικό ύφασμα με αντιβακτηριακή δράση που δεν επιτρέπει στα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν στο εσωτερικό του επιθέματος προστατεύοντας το στήθος. Σε ατομική συσκευασία. Συσκευασία 30τεμ. & 60 τεμ.

Βρείτε τα στο pharmacyonlineshop.gr στην τιμή των €5,19/30 τμχ και €9,54/60 τμχ  

 

mplouza-thilasmou-asosΜπλούζα New Look Maternity Wrap Nursing Top

€19,10

Στο asos.com θα βρείτε μια ποικιλία από καινοτόμα ρούχα εγκυμοσύνης και θηλασμού. Ωστόσο λόγω capital controls μπορεί να μην είναι επιτυχημένες όλες οι αγορές σας. Δοκιμάστε να κάνετε την παραγγελία σας ακριβώς τα μεσάνυχτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Παρότι γίνεται ενδλεχής έρευνα κατά τη διάρκεια συγγραφής του άρθρου, οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ή τα προϊόντα να βγουν εκτός αποθέματος, ειδικά εάν έχει παρέλθει πολύς χρόνος από την ημερομηνία συγγραφής του άρθρου.