Χάνοντας την σεξουαλική απόλαυση

Χάνοντας την απόλαυση του σεξ

Όταν προσπαθείτε να συλλάβετε, φροντίστε να μην χάσετε τον ρομαντισμό και την απόλαυση

Όταν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος είναι φυσικό να είστε επικεντρωμένη σε αυτό, μετρώντας αντίστροφα για τις γόνιμες ημέρες σας αλλά και ακολουθώντας συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να συλλάβετε πιο γρήγορα. Ωστόσο, είναι εξίσου εύκολο να πέσετε στην παγίδα και να χάσετε την τρυφερότητα και την απόλαυση του να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας μόνο στο αποτέλεσμα.

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί 4 πράγματα που χαλούν τον ρομαντισμό και ρίχνουν την σεξουαλική σας διάθεση

Μιλάτε με λεπτομέρειες για την τραχηλική σας βλέννα. Αν το κριτήριο για να διαπιστώσετε ότι διανύετε τις γόνιμες ημέρες είναι το χρώμα και η υφή της τραχηλικής βλέννας, δεν χρειάζεται να ενημερώνετε τον σύντροφό σας με κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει εκεί κάτω.   

Τον πιέζετε να τελειώσει. Μην αισθάνεστε ότι το σεξ είναι μια δουλειά που πρέπει αναγκαστικά να γίνει και όσο πιο γρήγορα τελειώσει τόσο το καλύτερο. Μια λύση είναι να απομακρύνετε για λίγο από το μυαλό σας το μωρό και να εστιάσετε στην πράξη και στην απόλαυση.

Εκφράζετε ενδιαφέρον για σεξουαλική επαφή μόνο στις γόνιμες ημέρες.Σύμφωνοι, μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να κάνετε συχνά σεξ συχνά λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων, όμως δεν είναι λύση να εκδηλώνετε ενδιαφέρον μόνο στις γόνιμες ημέρες. Η τρυφερότητα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ενισχύει το δέσιμο και μειώνει το άγχος. 

Τον αντιμετωπίζετε σαν δωρητή σπέρματος. Αντιλαμβάνεστε το σεξ σαν διαδικασία και τον σύντροφό σας σαν «αποθήκη» σπέρματος; Κινδυνεύετε να χάσετε την απόλαυση, το συναισθηματικό δέσιμο και να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις που θα στοιχίσουν στη σχέση σας.