Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Εγκύους!

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Εγκύους!

Αυτά τα Χρισρτουγεννιάτικα δώρα θα χαρίσουν χαμόγελα σε κάθε μέλλουσα μαμα! Προτάσεις για κάθε budget!

 

Είναι η σύζυγος, η κόρη, η φίλη, η ξαδέλφη, η κουμπάρα [...] σας έγκυος και θέλετε αυτές τις γιορτές να της χαρίσετε κάτι ξεχωριστό; Σταματήστε να ψάχνετε! Στο parentips συγκεντρώσαμε υπέροχα δώρα που σίγουρα θα εκτιμηθούν πολύ από τις μέλουσες μαμάδες!

patousakiaΑσημένιο Μενταγιόν Πατουσάκια

Τίποτα δεν είναι πιο χαριτωμένο από τα μικροσκοπικά, βρεφικά πατουσάκια! Εξού και ο λόγος που λατρεύουμε αυτό το γλυκίτατο ασημένιο μενταγιόν με πατουσάκια σε χρυσό, ροζ χρυσό και ασημένιο χρώμα. Και για εσάς που θέλετε το δώρο αυτό να είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, μπορείτε, κατόπιν ειδικής παραγγελίας, να χαράξετε πάνω του μονογράμματα ή ημερομηνίες!

Τιμή: €24,00

Που το βρίσκω; Στο Pregnancygifts.gr

 

IMG 1168-800x800

 

Σετ Δώρου Θερμοφόρα+Κούπα+ Σοκολάτα σε γεύσεις

Αυτό το τριπλό δώρο θα ικανοποιησει πολλές ανάγκες της μέλλουσας μητέρας! Θα ζεστάνει τα παγωμένα άκρα της με στυλ, θα της δώσει μικρές γευστικές απολαύσεις, ενώ με την δική της παρέμβαση θα της προσφέρει ανάλογα συναισθήματα. Πιο συγκεκριμένα, το δώρο περιλαμβάνει μία θερμοφόρα με υφασμάτινο κάλυμμα σε σχέδιο αστεριών σε δύο χρώματα, ρόφημα σοκολάτας σε 3 γεύσεις και κούπα πάνω στην οποία μπορείτε να γράψετε το δικό σας μήνυμα (π.χ. «HelloBaby! I can’t wait to meet you!» ή«Baby Loading», “Soon to be mommy» κτλ.)

Τιμή: €25,00

Που το βρίσκω; Στο Dimiourgoume-mazi.gr

9786180201598-200-0810727

 

 

Κορίτσια θα γίνω μάνα!

Ένα ανάλαφρο βιβλίο για την μέλλουσα μαμά στο οποίο η Κοπανά Χριστίνα περιγράφει με ξεκαρδιστικό τρόπο το περιπετειώδες και συνάμα υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Ένα βιβλίο, πραγματικό διάλειμμα από τα ογκώδη ιατρικά βιβλία εγκυμοσύνης, για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.

Τιμή: €6,99 (weboffer)

Που το βρίσκω: Public.gr

 

 

 

 

021014 0

 

Ολόσωμη φόρμα εγκυμοσύνης Noppies

Αυτή η ολόσωμη φόρμα εγκυμοσύνης ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και χτυπιόμουν στα πατώματα που δεν είμαι έγκυος για να την φορέσω. Συνεπώς, την παρουσιάζω σε εσάς για να κάνετε χαρούμενη μια μέλλουσα μητέρα!

Τιμή: €99,90 €89,90

Που την βρίσκω; Στο Happymommy.gr

 

 

 

 

 

 

 

xmas-cherrybox

 

 

Christmas Box by Natura Siberica

Αυτό είναι ένα δωράκι που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν! Ωστόσο, θεωρώ πως ταιριάζει πολύ στις εγκύους καθώς το κουτί περιέχει προϊόντα κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα της εγκύου, ενώ η Natura Siberica εμπορεύεται μόνο οργανικά, φυτικά καλλυντικά χωρίς επικίνδυνα χημικά που μπορεί να βλάψουν το έμβρυο. Περιέχει: 5 full size προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, ανάμεσά τους και το star προϊόν βούτυρο καθαρισμού προσώπου με άνθρακα ή λευκή άργιλο. Extra bonus: στο κουτί θα βρεις και δείγματα από δύο ακόμη προϊόντα της εταιρίας. Μην το χάσεις!

Τιμή: €30,00

Που το βρίσκω: Στο Cherrybox.gr