Τα 5 βασικά της γκαρνταρόμπας

Τα 5 βασικά της γκαρνταρόμπας

Μην ξοδεύεστε σε πολλά ρούχα εγκυμοσύνης! Δείτε ποια είναι τα βασικά κομμάτια και πώς να τα επιλέξετε!

Τώρα που η εγκυμοσύνης σας άρχισε να φαίνεται αλλά και να αλλάζει την καθημερινότητά σας, έχει έρθει η ώρα να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με 5 βασικά κομμάτια που θα σας βολέψουν και θα σας κολακέψουν.

1.  Jean Bootcut. Μπορεί μέχρι πρότινος να φορούσατε skinny ή boyfriends jeans αλλά έχει έρθει η ώρα για ένα jean που θα αναδείξει την πιο καμπυλόγραμμη σιλουέτα σας. Bootcut ονομάζονται τα jeans που είναι στενά μέχρι το γόνατο και από εκεί και κάτω ανοίγουν σε καμπάνα 17-20 εκατοστών. Αυτά έχουν την ικανότητα να τραβούν το μάτι από την κοιλιά, την μέση και την περιφέρεια και να το ρίχνουν στο πιο χαλαρό τελείωμα. Μάλιστα, φέτος είστε και τυχερές μιας και η καμπάνα είναι και πάλι στην μόδα και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το παντελόνι που σας ταιριάζει. Επιλέξτε κάποιο με λάστιχο στην μέση για να προσφέρει στήριξη στην κοιλιά. Μια αγορά που αξίζει τα λεφτά της, αφού το συγκεκριμένο παντελόνι θα το φοράτε και για ένα διάστημα μετά την  εγκυμοσύνη.

Εάν πάλι το απεχθάνεστε τα bootcut jeans, ένα straight jean γυρισμένο σε ρεβερ με μπαλαρίνες και χαχόλικο πουλόβερ θα δώσει έναν άλλο αέρα σε κάθε σας εμφάνιση.

2. Fold down παντελόνι γιόγκα. Ένα κομμάτι που θα σας βολέψει πολύ αφού είναι άνετο, στιλάτο και κρύβει πόντους. Επιλέξτε το σε βαμβακερό ύφασμα και σε μαύρο, γκρι ή καφέ χρώμα. Την αναδίπλωση μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε για να ζεστάνετε την κοιλίτσα σας είτε για να κάνετε το παντελόνι όσο χαμηλοκάβαλο ή ψηλοκάβαλο σας βολεύει.

3. Maxi φούστα. Εάν σας αρέσουν τα μακριά τότε μια maxi φούστα θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι και αυτό γιατί το μήκος της τραβάει τα βλέμματα στο κάτω μέρος του σώματός σας. Επιλέξτε μία σκούρα μονόχρωμη (μαύρη ή καφέ) την οποία μπορείτε να φοράτε με μονόχρωμο μπλουζάκι ίδιου χρώματος και Φόρεμακάποιο φουλάρι σε έντονη απόχρωση. Εάν, ωστόσο, σας αρέσουν τα prints αγοράστε μία εντυπωσιακή μαύρη φούστα και συνδυάστε την με μονόχρωμο σκούρο μπλουζάκι.

4. Φόρεμα. Επιλέξτε ένα βαμβακερό φόρεμα που να αγκαλιάζει χωρίς να σφίγγει το σώμα και να φτάνει μέχρι το γόνατο. Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξετε τις καμπύλες σας, θα νιώσετε άνετη και ταυτόχρονα sexy! Προσοχή! Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες και επιλέξτε κάθετες για να σας δίνουν ύψος και να σας κόβουν πόντους.

5. Tops. Τώρα που το μπούστο σας έχει την τιμητική του ένα μπλουζάκι με V λαιμόκοψη ή χαμόγελο είναι ό,τι πρέπει. Φροντίστε να αποκτήσετε βαμβακερά μπλουζάκια στα βασικά χρώματα (λευκό, μαύρο, γκρι) και βρείτε και κάποια έντονα που να σας ταιριάζουν (κόκκινο, φούξια, πράσινο). Αποφύγετε τα πολλά prints που καλό είναι να τα επιλέγετε σε φούστες, παντελόνια και αξεσουάρ (κασκόλ, γάντια, παπούτσια, κοσμήματα). Τα μακριά πουλόβερ σε απαλό ύφασμα και τα πουκάμισα που αγκαλιάζουν χαλαρά το σώμα και φτάνουν μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Φυσικά, αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα οι αφράτες μακριές ζακέτες και τα μονόχρωμα σακάκια είναι must.

Διαβάστε ακόμα: «Μέση δαχτυλίδι με  κοιλιά στολίδι»- τρόποι να δείχνετε πιο αδύνατη ενώ κουβαλάτε την φουσκωμένη σας κοιλίτσα..