Τα Καλύτερα Δώρα για Μία Έγκυο

Τα Καλύτερα Δώρα για Μία Έγκυο

8 pregnancy-friendly δώρα που θα εκτιμηθούν!

Χριστούγεννα έρχονται και όλο και κάποιο δώρο θα θέλετε να κάνετε σε ένα φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Γι’ αυτό βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε σε μία έγκυο.

12803881) Παντόφλες

Ένας ζευγάρι αφράτες παντόφλες είναι ό,τι πρέπει για να ξεκουράζει τα πρησμένα πόδια της. Θα σας ευγνωμονεί! Δεν έχετε χρόνο να πάτε στα μαγαζιά; Βρείτε μια super συλλογή με ανατομικές παντόφλες Parex εδώ.

2) Ένα μασάζ ειδικό για εγκύους

Το μασάζ είναι απαραίτητο για το ταλαιπωρημένο της σώμα, ωστόσο πολλές γυναίκες αρνούνται να προσφέρουν αυτήν την πολυτέλεια στον εαυτό του λόγω αυξημένων εξόδων εν’ όψει του μωρού.

3) Μία ρόμπα

Η ρόμπα είναι απαραίτητη για μέσα στο σπίτι ώστε να νιώθει η έγκυος άνετη και ζεστή, ενώ θα της φανεί πολύ χρήσιμη και κατά τον θηλασμό, όταν θα πρέπει να σηκώνεται την νύχτα για να φροντίσει τις ανάγκες του μωρού της. Πριν την αγοράσετε, φροντίστε να είναι από πολύ καλό, απαλό ύφασμα για extra χαλαρωτική αίσθηση.

4) Ένα μπουκάλι νερού με ενσωματωμένο φίλτρο άνθρακα

Η ενυδάτωση τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και κατά τον θηλασμό είναι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέξτε ένα όμορφο μπουκάλι νερού με ενσωματωμένο φίλτρο και να είστε σίγουροι πως θα γίνει καθημερινός της σύντροφος. 

5) Μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού

Χαρίστε της ένα δώρο που θα κάνει την ζωή της καλύτερη, αφού θα την βοηθήσει τόσο στον ύπνο όσο και στον θηλασμό. Εάν δεν ξέρετε που θα τα προμηθευτείτε, ρίξτε μια ματιά εδώ.

6) Προσωποποιημένο κόσμημα

personal-jewel-name-catagory-banner 20Αγοράστε της ένα κολιέ, ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι που να γράφει «mom» ή να φέρει τα αρχικά της νέας της οικογένειας. Μπορείτε να φτιάξετε ό,τι θέλετε στο official site του Personal Jewel και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την τιμή, ούτε για την ποιότητα, ούτε για το αισθητικό αποτέλεσμα.

7) Ένα Μουσικό Μενταγιόν Εγκυμοσύνης

Σας έχουμε ήδη μιλήσει για τα οφέλη των maternity bolas εδώ. Γιατί, λοιπόν, να μην τα προσφέρετε ως δώρο σε μια μέλλουσα μαμά; Θα σας βρει πολύ ψαγμένους και πρωτότυπους! Δείτε την εξαιρετική συλλογή του Pregnancy Gifts εδώ.

isot-dox8) Ισοθερμικό δοχείο φαγητού

Όταν δώσαμε τα συγκεκριμένα ισοθερμικά δοχεία φαγητού σε διαγωνισμό, έγινε πανικός. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα, πανέμορφα και έχουν τεράστια αντοχή. Θα τα χρησιμοποιήσει άμεσα για την αντιμετώπιση της λιγούρας αλλά και αργότερα όταν το μωρό θα ξεκινήσει στερεές τροφές.