Μαγιό Εγκυμοσύνης από το Pregnancy Gifts

Μαγιό Εγκυμοσύνης από το Pregnancy Gifts

H πιο ξεχωριστή, θηλυκή και εντυπωσιακή συλλογή από μαγιό εγκυμοσύνης βρίσκεται στο Pregnancy Gifts και είναι ήδη διαθέσιμη!

Είναι δυνατόν να μιλάμε πριν καν μπει το Πάσχα για μαγιό; Φυσικά! Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει κατάλληλη και ακατάλληλη ημερομηνία για να ονειρεύεσαι την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Δεύτερον, γιατί έχεις μια πληθώρα επιλογών που δεν συνοδεύονται από την λέξη «εξαντλήθηκε». Και τρίτον, γιατί μόλις είδα και ερωτεύτηκα την νέα κολεξιόν με μαγιό εγκυμοσύνης από το Pregnancy Gifts!

Ο λόγος για τα εντυπωσιακά Tankini Bloom Coral και Tankini Bloom Black!

pr-magio-1

Είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και πολύ θηλυκά με άνετο και ελαφρύ ελαστικό ύφασμα, τέλεια εφαρμογή και anti-UV UPF 50+ τεχνολογία. Το μεγαλυτερο ατού τους είναι η ultra sexy, ανοικτή πλάτη με θηλυκή γραμμή που προσθέτει γοητεία και ακαταμάχητη εμφάνιση στην παραλία αλλά και η όψη δαντέλας στο τελείωμα τους που τους προσδίδει ταυτόχρονα και μια ρομαντική διαθεση. Μπορείτε να τα φορέσετε είτε στραπλες, άλλωστε το ενσωματωμένο σουτιέν παρέχει την απαιτούμενη στήριξη, είτε να τοποθετήσετε τις αποσπώμενες τιράντες, όπως εσείς επιθυμείτε (χιαστί, ανοικτή και κλειστή πλάτη) ανάλογα με την διάθεσή σας!

Εάν, βέβαια, είστε λάτρεις του αθλητισμού και αναζητάτε κάτι πιο άνετο, το Pregnancy Gifts έχει προσθέσει για εσάς στην συλλογή του δύο αθλητικά μαγιό, το Yana Blue και το Yana Rose Fluo.

pg-magio-2

 

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαμάδες που αγαπούν την άσκηση μέσα στο νερό και θέλουν να διατηρούνται σε φόρμα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αποτελούν ιδανική επιλογή για κολύμπι τόσο σε θάλασσα όσο και σε πισίνα. Οι πτυχώσεις του υφάσματος χαμηλά στην κοιλιά και πίσω στην πλάτη παρέχουν άνεση, ευελιξία, ελαστικότητα καθώς η κοιλιά μεγαλώνει, ενώ η ελαστική στήριξη κάτω από το στήθος επιτρέπει τη διατήρηση της θέσης του στήθους κατά τη διάρκεια της άθλησης. Φυσικά, διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία υφάσματος «Dry Fast» αλλά και δείκτη προστασίας anti-UV UPF 80+ .

Τέλος, δεν θέλω να αφήσω έξω από αυτό το αφιέρωμα τα πρώτα σχέδια της συλλογής του Pregnancy Gifts, Tankini Bounty Coral και Tankini Bounty Green. Και τα δύο τα λάτρεψα με την πρώτη ματιά και σας τα έχω ήδη παρουσιάσει κατά το παρελθόν, αφού θέλω όλες οι μαμάδες του parentips να είστε στιλάτες, άνετες και φυσικά ασφαλείς. Και τα εν λόγω μαγιό πληρούσαν όλα τα κριτήρια!

pg-magio-3

•           Θηλυκότητά και τέλεια εφαρμογή:Διαθέτουν ενσωματωμένο σουτιέν που εγγυάται άνετη και τέλεια στήριξη του στήθους, ρυθμιζόμενα κορδονάκια για καλύτερη εφαρμογή και κομψή ημίγυμνη πλάτη.

•           Anti-UV τεχνολογία:Είναι κατασκευασμένα από υφασμα με τεχνολογία με αντιηλιακή προστασία (anti-U.V) για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια από την υπεριώδη ακτινοβολία, αφού η κοιλίτσα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να προστατεύεται απο τον ήλιο.

•           Mεγάλη διάρκεια ζωής: Σε αντίθεση με τα περισσότερα μαγιό εγκυμοσύνης, τα Tankini Bounty είναι κατάλληλα για χρήση σε θάλασσα και πισίνα, ενώ μπορούν να φορεθούν και μετά την γέννα για όσες δεν νιώθουν άνετα να αποκαλύψουν το σώμα τους πριν απαλλαγούν οριστικά από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

 

Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή μαγιό Pregnancy Gifts εδώ και είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείτε και εσείς!