Κερδίστε μπλουζάκια εγκυμοσύνης

Αστεία μπλούζα εγκυμοσύνης

Μπείτε στην κλήρωση για 2 ιδιαίτερα μπλουζάκια εγκυμοσύνης!

Πριν μερικές ημέρες καθόμουν στον υπολογιστή και έψαχνα να βρω e-shops με ρούχα εγκυμοσύνης. Κι εκεί που το ηθικό μου είχε πέσει και σκεφτόμουν πως στην Ελλάδα έχουμε σε αυτόν τον τομέα μια τεράστια τρύπα, έπεσα πάνω στο Firstimemommy.gr.


Ήταν το ακριβώς αντίθετο από όσα είχα δει μέχρι τώρα! Δεν ήταν ένα ηλεκτρονικό μαγαζί για μωρά και μικρά παιδιά που είχε μια μικρή συλλογή για μαμάδες, ήταν ένα μαγαζάκι που είχε την μαμά και τον μπαμπά σε πρώτο πλάνο και το μωρό σε δεύτερο (αν και όχι λιγότερο σημαντικό). Διέθετε χιούμορ, γούστο, άποψη, πρωτοτυπία, εξυπνάδα, στυλ…

Μπλουζάκι εγκυμοσύνηςΆνοιξα την κατηγορία «Για τη Μαμά» και άρχισα να κακαρίζω με τα μηνύματα στις μπλούζες: «Ι am not fat, I am pregnant», «Baby Loading», «Milk Bar», «Super woman super wife super tired» κτλ. Συνέχισα, στα μωρουδιακά και λύθηκα στα γέλια: «Been inside for 9 months», «If I am not sleeping nobody is sleeping», «Sorry ladies my dad is taken» κτλ. Τέλος, πήγα στον «Μπαμπά», είδα την μπλούζα με το μήνυμα «Real men changes diaper» και συνειδητοποίησα πως αυτό το e-shop έχει πράγματα που θέλω τρελά να σας δώσω για δώρο!

Τηλεφώνησα, λοιπόν, συνεχίζοντας να χασκογελώ και μίλησα με την κυρία Παυλίνα. Καλοσυνάτη γυναίκα, ανοιχτός άνθρωπος, γενναιόδωρος. Μου έδωσε δύο μακρυμάνικα μπλουζάκια εγκυμοσύνης (μην κοιτάτε τις φωτογραφίες σε λίγο ο καιρός θα κρυώσει και μανίκια πρέπει να τραβηχτούν λίγο), το «First Time Mommy» και το «Baby Loading» και δεν μου έθεσε κανέναν περιορισμό σε χρώμα και σχέδιο. Οπότε, μπαίνοντας στην κλήρωση επιλέγετε εκείνο της προτίμησής σας.

Συγκεκριμένα, για να τα διεκδικήσετε μας στέλνετε μήνυμα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας εδώ και γράφοντας:

1) Το μπλουζάκι της επιλογής σας (“Baby Loading” ή “First Time Mommy”)

2) Το επιθυμητό νούμερο (επιλέξτε σύμφωνα με τις οδηγίες του e-shop και όχι με ό,τι φοράτε συνήθως)

3)Το χρώμα της αρεσκείας σας

4)Εάν παίρνετε ή όχι ενημερωτικά emails του parentips

Δύσκολο; Ε, όχι και τόσο! Καλή σας επιτυχία!


Όροι

1. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 29/10/2012 στις 16:00

2. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές που περιέχουν και τις 4 παραπάνω πληροφορίες.

3. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και όχι όσες γράφονται κάτω από το κείμενο της ανακοίνωσης του διαγωνισμού.

4. Ο κάθε συμμετέχοντας έχει δικαίωμα 1 μόνο συμμετοχής για κάθε μπλουζάκι. Πολλαπλά μηνύματα δεν θα γίνονται δεκτά.