Μπισκότα γεμιστά με φράουλα

Μπισκότα γεμιστά με φράουλα

Μια συνταγή για να γεμίσετε τα μπισκότα σας με τον πιο γευστικό τρόπο!

Ουσιαστικά αυτή είναι μια συνταγή μια να γεμίσετε έτοιμα μπισκότα με την δική σας γέμιση φράουλας. Και γιατί να το κάνετε αυτό; Γιατί θα δώσετε γεύση χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό του παιδιού σας με χρωστικές και τεχνητές γεύσεις.

Υλικά (για 18 μπισκότα):

240 gr κατεψυγμένες (και αποψυγμένες) φράουλες

480 gr ζάχαρη άχνη

5 ml χυμό λεμονιού  

60 gr τυρί κρέμα

15 gr ανάλατο βούτυρο

36 μπισκότα βουτύρου σε στρογγυλό σχήμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιήστε καλά τις φράουλες.

Ζεστάνετε σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία ένα τηγάνι στο οποίο θα έχετε ρίξει τις πολτοποιημένες φράουλες, 60 grζάχαρη και το χυμό του λεμονιού. Ανακατέψτε ελαφρά μέχρι να πήξει και να μειωθεί κατά το ήμισυ (περίπου 10 λεπτά) και, κατόπιν, αφήστε το να κρυώσει.

Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το βούτυρο (αφήστε το εκτός ψυγείου να μαλακώσει).Προσθέστε την υπόλοιπη ζάχαρη και, έπειτα, το μείγμα φράουλας.

Όταν ομογενοποιηθεί καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 1 ώρα.

Τέλος, τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας στα μισά μπισκότα και καπακώστε με τα υπόλοιπα.

Διατηρήστε τα μπισκότα σας σε ψυχρό μέρος μέχρι να τα σερβίρετε.