2 Ξεκαρδιστικές Μαμάδες που Πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

2 Ξεκαρδιστικές Μαμάδες που Πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

Έχεις Instagram; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτές τις δύο ξεκαρδιστικές μαμάδες!

Δεν ξέρω πόσο ασχολείσαι με το Instagram, δεν ξέρω καν αν έχεις Instagram...Εάν δεν έχεις, όμως, τι ακριβώς κάνεις εδώ;! Μήπως ψάχνεις να βρεις εάν αυτό το social network αξίζει τον κόπο; Θα σου πω...

Προσωπικά, το Instagram δεν το πολυγουστάρω. Για να είμαι ειλικρινής, μου φέρνει μια κατάθλιψη. Κοιτάω τις τέλειες φωτογραφίες, τα πορτρέτα, τα εξωτικά ταξίδια, τα φαγητά και αμέσως θυμάμαι πως ούτε φωτογένεια έχω, ούτε έχω πάει στην Νέα Υόρκη και πως το μεσημέρι έφαγα φακές...

Παρόλ’ αυτά, έχω Instagram και ο λόγος που παραμένω σε αυτό και το επισκέπτομαι κάθε μέρα είναι γιατί εκεί μέσα έχω βρει 2 μαμάδες με απίθανο χιούμορ, οι οποίες περνάνε ακριβώς ό,τι και εμείς, αλλά που, αντί να κρύβουν τα βάσανά τους, τα εκθέτουν με τον πιο υπέροχο τρόπο! Αυτές οι γυναίκες μου φτιάχνουν την διάθεση, με κάνουν να αντιμετωπίζω διαφορετικά την καθημερινότητά μου και μου υπενθυμίζουν ότι δεν είναι μόνη.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σας τις συστήσω...

@kidsaretheworst

Η Anna Macfarlane δημιουργεί και μοιράζεται μαζί μας ξεκαρδιστικά memes εκμεταλευόμενη το αστύρευτο ταλέντο της να αντιμετωπίζει με χιούμορ κάθε αγχωτική στιγμή της μητρότητας. Οι καταστάσεις της καθημερινότητας πέρνουν άλλη τροπή με καυστικά σχόλια και αστείες λεζάντες.

kidsaretheworst

@mommycusses

Αυτή η μαμά ξέρει πως να μπαίνει στο μυαλό κουρασμένων μαμάδων και να εκφράζει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος όλα όσα θα ήθελαν να πουν και δεν λένε. Θα σπαταλήσετε ώρες στον τοίχο της.

mommycusses