Σύσφιξη κοιλιάς: 3 τρόποι να αντιμετωπίσετε την χαλάρωση!

Σύσφιξη κοιλιάς: 4 τρόποι να αντιμετωπίσετε την χαλάρωση!

Πολεμήστε την χαλάρωση στην κοιλιά με 3 φυσικούς, απίστευτα αποτελεσματικούς τρόπους.

Πολλές γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη έρχονται αντιμέπωπες με μία κατάσταση στην οποία, ενώ το σωματικό βάρος έχει επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα, στην περιοχή, κυρίως της κοιλιάς, παρατηρείται χαλάρωση. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της απότομης μείωσης βάρους, την ατονία των μυών της περιοχής, αλλά και την ύπαρξη «περισσευούμενου» δέρματος.

Οι τρόποι για να αντιμετωπιστεί αυτή η χαλάρωση είναι πολλοί και καλό είναι να τους ακολουθήσετε συνδυαστικά, εφόσον επιθυμείτε να επαναφέρετε το σώμα σας. Ακολουθούν οι 3 πιο αποδοτικοί, αλλά και μία προσφορά που δεν θα αφήσει καμία ασυγκίνητη.

  1. Αύξηση της ελαστικότητας μέσα από την διατροφή

Τρώτε τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Η βιταμίνη C που βρίσκεται στα εσπεριδοειδή, τις φράουλες και σε πολλά λαχανικά, όπως οι πιπεριές, βοηθούν στον σχηματισμό κολλαγόνου, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη σύσφιξη του δέρματος.

Τα υγιή λίπη επίσης βοηθούν στον σχηματισμό κολλαγόνου και αυξάνουν την υγρασία του δέρματος για να αποτρέψουν μια τεντωμένη, ξηρή εμφάνιση. Προσθέστε τροφές όπως το αβοκάντο, το ελαιόλαδο, τα καρύδια, τους σπόρους και τον πλούσιο σε ωμέγα-3 σολομό στη διατροφή σας.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική είναι η κατανώλης 8-10 ποτήρια νερού, ανάλογα φυσικά με την φυσική σας δραστηριότητα. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος καθώς το αφυδατωμένο δέρμα θα προκαλέσει χαλάρωση και ρυτίδες. Το νερό ενυδατώνει τα κύτταρα και τους ιστούς του δέρματος για να τα ξεφλουδίσει για μια μαλακότερη και ομαλότερη εμφάνιση δέρματος.

  1. Σύσφιξη μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις

Φυσικά και ο δρόμος προς την σύσφιξη περνάει μέσα από το γυμναστήριο. Ποια γυμναστική, όμως, είναι ιδανική για να καταπολεμήσετε την χαλάρωση; Η απάντηση είναι η άσκηση με αντιστάσεις 3 φορές την εβδομάδα και μάλιστα με ασκήσεις που στοχεύουν το πάνω μέρος του σώματος, όπως σανίδα, πλευρική σανίδα, κοιλιακοί, βάρη, μονόζυγο με άρσεις ποδιών κοκ.

  1. Σύσφιξη με φυσικό τρόπο

Παρότι πολλές κρέμες υπόσχονται σύσφιξη με θεαματικά αποτελέσματα δεν είναι τόσο «θαυματουργές» όσο λένε, ενώ η σύστασή τους μπορεί να φέρει χημικά επικίνδυνα για τον θηλασμό. Μια εναλλακτική, ασφαλής λύση είναι η αιμάτωση και η επιδερμική σύσφιξη της περιοχής με αμυγδαλέλαιο και βεντούζες σιλικόνης.

prin-meta-koilia

 Πρόκειται για μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδο, η οποία κάνει βαθύ ενδοδερμικό μασάζ τονώνοντας το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέροντας την ελεύθερη ροή αίματος στους μύες και στο δέρμα και λύνοντας συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Φανταστείτε το σαν έναν αποτελεσματικό τρόπο παθητικής γυμναστικής με στόχευση ακριβώς στο σημείο που επιθυμείτε.

Super Προσφορά!

 Λόγω της συνεργασίας μας με το ολιστικό κέντρο KaloeLife για την προσεχή εκδήλωση «Baby Massage: The Calming Power of Touch» (δείτε εδώ>) μπορούμε να σας προσφέρουμε 1 ολοκληρωμένη συνεδρία «Belly Cupping» (θεραπεία με βεντούζες για σύσφιξη κοιλιάς) διάρκειας 40΄ στην εκπληκτική τιμή των €12!!! Για να λάβετε την προσφορά απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνήστε στο 211 012 1114 για να κλείσετε ραντεβού με τον κωδικό «parentips 2017».