Φυλακίστε τις αναμνήσεις

Φυλακίστε τις αναμνήσεις

6 ιδέες για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις του παιδιού σας για πάντα!

Δεν είναι πολύ ωραία ιδέα να κρατήσετε κειμήλια από τα παιδικά χρόνια του παιδιού σας; Δεν είναι ωραία ιδέα να ανατρέχετε σε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές απλά και μόνο κοιτώντας ένα αντικείμενο; Παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να πετύχετε αυτόν τον τόσο τρυφερό σας στόχο.

Η ζωγραφιά έγινε κούκλα1. Επιλέξτε μια ζωγραφιά του και κάντε την κούκλα. Πως; Που; Πόσο; Η Γιάννα από το by heaART ξέρει από αυτά… Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε.

2. Κρατήστε αναμνηστικά από κάθε σχολική χρονιά μέσα σε φακέλους μέσα σε ένα κουτί αναμνήσεων. Έτσι θα έχετε για πάντα εκθέσεις, ζωγραφιές, φωτογραφίες, ελέγχους κοκ.

3. Φυλάξτε τα εισιτήρια σε άλμπουμ. Τα άλμπουμ εκτός από φωτογραφίες μπορούν να φιλοξενήσουν και εισιτήρια από θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες, μουσεία, εκθέσεις αλλά και εισιτήρια πλοίων, αεροπλάνων, τρένων που χρησιμοποιήσατε για οικογενειακά ταξίδια.

4. Φτιάξτε καρτέλες με ερωταπαντήσεις από κάθε χρονιά. Βρείτε έναν κατάλογο με ερωτήσεις τις οποίες θα κάνετε στο μικρό σας κάθε χρόνο στα γενέθλιά του. Μπορείτε να το ρωτάτε πράγματα που αλλάζουν , όπως «ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα», «ποιο τραγούδι σου αρέσει να τραγουδάς», «ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό», «ποια βιβλία σου αρέσουν;», «ποιος είναι ο καλύτερός σου φίλος» κοκ. Εκτυπώστε τις ερωταπαντήσεις, γράψτε κάπου την ηλικία του, κολλήστε μια φωτογραφία του και φυλάξτε την καρτέλα σε έναν φάκελο στο κουτί αναμνήσεων. Θα είναι ωραίο να βλέπετε αργότερα μαζί πόσο άλλαζε καθώς μεγάλωνε.

5. Κρατήστε ημερολόγιο με όλες τις αστείες ατάκες του.

6. Βγάλτε κάθε χρόνο την ίδια ακριβώς φωτογραφία. Για πιο αστεία αποτελέσματα, απλά επιλέξτε μία από όταν ήταν μωρό, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι στημένο (π.χ. όλοι μαζί σε σειρά στον καναπέ).

triptixikorniza

 

 

 

Bye this!

Το Cosycorner.gr έχει στον κατάλογό του μια υπέροχη τρίπτυχη κορνίζα που καταγράφει την ραγδαία ανάπτυξη του μωρού σας τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Ένα πανέξυπνο χρονοδιάγραμμα που θα στολίζει για πάντα την ζωή σας! Βρείτε την εδώ.