Τα πιο οικονομικά προϊόντα ομορφιάς είναι εδώ!

Τα πιο οικονομικά προϊόντα ομορφιάς είναι εδώ!

Αρώματα, καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, είδη για την μητέρα και το παιδί σε τιμές χαμηλότερες και από εκείνες των duty free!

Κατάγομαι από τα Ψαρά, ένα νησί με μεγάλη ναυτική παράδοση. Σχεδόν όλοι οι άνδρες του νησιού, ακόμα και σήμερα, απασχολούνται στην θάλασσα, ως πλοίαρχοι και αξιωματικοί μηχανής. Όπως καταλαβαίνετε, κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον έναν ναυτικό, ο οποίος ανά 6 περίπου μήνες φεύγει σε υπερατλαντικά ταξίδια. Μια από τις πιο συνηθισμένες φράσεις, λοιπόν, των γυναικών είναι «να σου δώσω μια λίστα με κάτι πραγματάκια που θέλω από τα duty free;».

Κάθε φορά που ένας ναυτικός γυρίζει από το καράβι στα σπίτια φίλων και κοντινών συγγενών έρχονται δώρο αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ. Αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να περιμένω. Όταν ήθελα κάτι το ήθελα ΤΩΡΑ. Κι έτσι ήμουν από τις ελάχιστες γυναίκες που έδινε πολλά χρήματα σε καταστήματα καλλυντικών. Τώρα, όμως, αυτό θα σταματήσει.

Σήμερα ήρθε στο Newsletter μου δελτίο τύπου από μία νέα ιστοσελίδα προσφορών, το Femall.gr.gr . Συνήθως δεν κοιτάω τα διαφημιστικά μηνύματα που λαμβάνω αλλά αυτό ήταν πολύ δελεαστικό:

«Το Femall.gr διαθέτει την πλουσιότερη και συνεχώς ανανεωμένη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα καθώς και όλα τα αγαπημένα brands των καταναλωτών για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, μακιγιάζ, αρώματα, αξεσουάρ, προϊόντα για το παιδί και τη μητέρα αλλά και φροντίδα ειδικά για τον άνδρα. Χτισμένο με γνώμονα την ευκολία στην πλοήγηση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το femall.gr αποτελεί την καλύτερη λύση για τις ηλεκτρονικές αγορές».

Μπήκα, λοιπόν, και ορίστε τι είδα:

lavieestbelle

dior rouge

mothersbalm

 

clinique