Ζήτησε κανείς μασάζ και σπα;

Ζήτησε κανείς μασάζ και σπα;

Ζήτησε κανείς σπα διάρκειας 2,5 ωρών με χαμάμ, αρωματοβροχή, μασάζ και περιποίηση προσώπου;

Νόμιζα πως τα deal sites στην Ελλάδα έχουν πεθάνει, ωστόσο δεν ήμουν καλά πληροφορημένη! Πριν απο 2 χρόνια τέτοιου είδους επιχειρήσεις πήγαιναν σφαίρα και έτσι κάθε καρυδιάς καρύδι, που λέμε, με έναν υπολογιστή και μία έναρξη στην εφορία ξεκινούσε site προσφορών. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν τόσο γρήγορα όσο άνοιξαν και να αφήσουν το πεδίο ελέυθερο για σωστούς επαγγελματίες με ποιοτικές προσφορές.

Και παρότι τα περισσότερα ντιλάδικα έχουν κατεβάσει ρολά υπάρχει ένα που συνεχίζει ακάθεκτο από το 2010. Ο λόγος για το deal365.gr που πλεόν βρίσκεται καρφιτσωμένο στους σελιδοδείκτες το pc μου, μιας και κάθε τρεις και λίγο χρειάζομαι ένα μασάζ να με ξεπιάσει από την πολύωρη παραμονή μου μπροστά στον υπολογιστή.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ την σελίδα του με τις spa υπηρεσίες μαζί σας –μην είμαι μονοφαγού- κι ας μην βρίσκω μετά να κλείσω ραντεβού. Νομίζω πως ως μαμάδες τα χρειάζεστε οπωσδήποτε!

Για ριξτε, κορίτσια μου, μια ματιά εδώ> και χαλαρώστε! Κι επειδή θέλω να σας τα πω όλα και να μην κρτήσω τίποτα κρυφό, θα σας πω το απόλυτο spa που δοκίμασα και σας προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για 2,5 ώρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης που περιλαμβάνει: full body μασάζ με peeling, μάσκα, αρωματοβροχή και χαμάμ, καθώς και ολοκληρωμένο μασάζ προσώπου με πουγκιά συνολικής και, μάλιστα, σε έναν χώρο αξεπέραστης αισθητικής με πολύ υψηλά στανταρ υγιεινής. Το θέλετε; Βρείτε το εδώ>