Πείτε αντίο στα μαύρα στίγματα!

Καθαρό πρόσωπο

Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά ταινίες αφαίρεσης των μάυρων στιγμάτων.

Τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα έχουν την ικανότητα να μας χαλάνε την μέρα άμα τη εμφανίσει. Κι ενώ ο καθαρισμός μας απαλλάσσει και από τα δύο για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, υπάρχει μία περιοχή που αντιστέκεται σθεναρά και χρειάζεται πιο συχνή περιποίηση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η μύτη!

Για να μην χαλάτε ένα σωρό χρήματα στις ταινίες για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, μπορείτε απλά να φτιάξετε τις δικές σας, εύκολα και οικονομικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε και τις οδηγίες που σας δίνουμε, για να πείτε «αντίο» στα μαύρα στίγματα της μύτης.



1. Σε ένα ποτήρι βάλτε μια κουταλιά γάλα και ένα σακουλάκι ζελατίνη σε σκόνη. Ανακατέψτε μέχρι να πάρετε ένα μείγμα με σβώλους.

2. Στην συνέχεια, τοποθετήστε το ποτήρι (να έχετε φυσικά ελέγξει εάν είναι κατάλληλο) στον φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα. Βγάλτε το, ανακατέψτε και αφήστε για λίγο να κρυώσει, για να μην καείτε.

3. Κατόπιν, με ένα παλιό πινελάκι απλώστε το μείγμα στην μύτη σας και αφήστε να στεγνώσει.

4. Μόλις στεγνώσει καλά, τραβήξτε, για να ξεφορτωθείτε τα μαύρα στίγματα, και περιποιηθείτε την περιοχή με λίγο serum για να αποφύγετε ερεθισμό και ξηρότητα.