Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού

Καρκίνος του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση μαστού σε γυναίκες 20 έως 39 ετών.

«Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!», βροντοφωνάζουν στην ενημερωτική καμπάνια τους τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής». Στόχος τους να αφυπνίσουν γυναίκες μικρότερης ηλικίας πως τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, και σε συνεργασία με την οργάνωση «Susan G. Komen for the Cure®» διαθέτουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τον αγώνα « Race for the Cure® 2011», για μια καμπάνια ενημέρωσης και προστασίας.


Εάν, λοιπόν, είσαι κι εσύ 20-39 ετών και μένεις σε Αθήνα, Πάτρα ή Θεσσαλονίκη τηλεφώνησε σήμερα κιόλας στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής», για να κλείσεις ραντεβού για δωρεάν κλινική εξέταση από χειρουργό μαστού.

Οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα από 5 έως 15 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα, από Χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ). Φυσικά, εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Μην το αμελήσετε! Προφυλάξτε την ζωή σας!


Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

  • Αθήνα: 210 8 253 253
  • Πάτρα: 2610 22 22 74
  • Θεσσαλονίκη: 2310 28 51 83