Κερδίστε το Body Slim Drainage της Lierac

Κερδίστε το Body Slim Drainage της Lierac

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε 1 από τα 5 προϊόντα Body Slim Drainage και νικήστε την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών και το ενοχλητικό πρήξιμο. Κατάλληλο και για εγκύους!

Την Lierac την γνωρίζετε; Για να πω την αλήθεια, εγώ δεν την ήξερα και μάλλον ήμουν η μόνη από τον περίγυρό μου.

«Πόσο άσχετη!», έλεγε η ξαδέλφη μου στριφογυρίζοντας με αποδοκιμασία τα μάτια της. «Μου αρέσει που το παίζεις και ενημερωμένη στον τομέα των καλλυντικών», σχολίαζε υποτιμητικά η αδελφή μου. Μέχρι και ο σύντροφός μου το ίδιο βράδυ μου ανέφερε πως το aftershave που εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί-αλήθεια πως δεν το είχα δει αυτό;- είναι Lierac.

Πήγα στο ραντεβού με την εταιρία αδαής και ανενημέρωτη. Εάν με ρωτήσετε τώρα, χαίρομαι για αυτό γιατί δεν ήμουν θαμπωμένη από το μέγεθος της φίρμας και το marketingκαι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Lierac ακριβώς όπως έπρεπε, δηλαδή μέσα από τα προϊόντα της.

Κι αφού μοιράστηκα τόσα μαζί σας, ας σας αποκαλύψω και αυτό: παρότι παλιά πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χωρίς κληρονομικότητα και διατροφικά σφάλματα, πέρσι απέκτησα κυτταρίτιδα. Θέλετε που κάθομαι τόσες ώρες στο γραφείο; Θέλετε που δεν πίνω νερό; Δεν ξέρω, πάντως απέκτησα και, μάλιστα, έπαθα εμμονή. Όλη μέρα τριβόμουν, έκανα scrubκαι ασκήσεις και κάθε φορά που πήγαινα να βάλλω γλυκό στο στόμα μου με έπιαναν τύψεις.

«Γιατί δεν παίρνεις και μια κρέμα, ρε αγάπη», μου έλεγε η κολλητή μου. Εγώ, όμως, το απέφευγα γιατί δεν πίστευα σε αυτά, τα θεωρούσα ψέματα, διαφημιστικά τεχνάσματα για να σου παίρνουν τα λεφτά. Ας επιστρέψω, όμως, στην συνάντηση με την Lierac

Mpoykali drainageΠήγα στα γραφεία τους, μιλήσαμε και φεύγοντας μου έδωσαν δώρο μια σακούλα με δειγματάκια και ένα κουτάκι σε μεγάλο μέγεθος.

«Αυτό είναι το Body Slim Drainage», μου είπε ο υπεύθυνος marketing, «κυρίως αυτό θέλουμε να δεις γιατί είναι πρωτοποριακό. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αδυνατιστικά προϊόντα δεν περιέχει καφεΐνη. Επίσης,  δεν περιέχει αιθέρια έλαια, parabens, τεχνητά χρώματα και άρα είναι κατάλληλο και για εγκύους».

Πήρα το μπουκαλάκι και αποφάσισα να κάνω μόνη μου το πείραμα. Καταρχήν, έψαξα τα συστατικά του για να δω εάν περιέχει ρετινοειδή, σαλικυλικό οξύ και α-υδροξυ-οξέα. Για όσες δεν το γνωρίζετε αυτά τα συστατικά θεωρούνται ακατάλληλα για εγκύους και είναι υποχρεωτικό με κανόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναγράφονται πάνω στα προϊόντα (ψάξτε τις κρέμες σας!). Αφού είδα ότι δεν έχει μπήκα σε πρόγραμμα:

Άπλωνα το Drainage πρωί και βράδυ, σίγουρα κάθε φορά μετά το μπάνιο, ενώ έκανα και δύο φορές την εβδομάδα scrubγια να είναι η επιδερμίδα μου όσο το δυνατόν πιο καθαρή. Φυσικά, συνέχισα να μην τρώω ό,τι να ‘ναι- αν και που και που υπέκυπτα σε καμιά σοκολατίνα- και συνέχισα να γυμνάζομαι.

Το αποτέλεσμα; Ένα μήνα μετά και είμαι έτοιμη να βγω στην παραλία! Αλήθεια σας το λέω! Δεν θα μιλήσω για «θαύμα»- έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου με μασάζ, νερό, διατροφή και γυμναστική- αλλά αυτά από μόνα τους δεν θα είχαν φέρει τέτοιο αποτέλεσμα- το ξέρω γιατί έναν χρόνο τώρα είχα συμμαχήσει μόνο μαζί τους.

Visual Chica Body-Slim Lierac

Θα ήθελα να σας δείξω φωτογραφίες (έχω απαθανατίσει το πριν και το μετά) αλλά δεν θα ήθελα να βγάλω τα οπίσθιά μου στην φόρα. Αυτό που μπορώ, όμως, να κάνω και θα το κάνω είναι να δώσω σε 5 τυχερές από 1 Body Slim Drainage να το δοκιμάσουν και να μας πουν την γνώμη τους. Θέλετε;

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας:

1)Likeστην σελίδα της Lierac Hellas

2)Likeστην σελίδα του parentips

3) Κοινοποίηση

* Εάν το επιθυμείτε διακαώς και θέλετε να έχετε 5 επιπλέον συμμετοχές, μπορείτε να αφήσετε και σχόλιο στο Facebook συμπληρώνοντας την φράση «Προτιμώ Lieracγιατί…».

Όροι

1) Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 1 Απριλίου

2) Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email, ενώ τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν με δημοσίευμα στο parentipsκαι στην σελίδα μας στο Facebook.

3) Όπως πάντα οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την νίκη τους στέλνοντας εντός 5 ημερών emailμε τα στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση και τηλέφωνο) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να τους σταλεί το δώρο σπίτι.