Η πολλαπλή «ζωή» ενός lip balm

Η ομορφία μπορεί αν κρύβεται μόνο μέσα σε ένα βαζάκι!

Δεν είναι μόνο για τα χείλη, είναι ένα μυστικό ομορφιάς για κάθε σημείο του σώματος. Κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Έχετε ακούσει για τα προϊόντα pass partout. Ε, λοιπόν, ένα από αυτά είναι και το lip balm, αφού ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις εφαρμόζεται σε μαλλιά, νύχια, δέρμα, χείλη, μάτια, μάγουλα κτλ. Δείτε:

1.Η κλασσική χρήση του είναι για να μαλακώνει, να ενυδατώνει και να δίνει φυσική λάμψη στα χείλη.

Lip balm, ένα προϊόν pass partout!

2.Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάγουλα και μάτια για να δώσει γυαλάδα, νεανική όψη και για να φρεσκάρει το μακιγιάζ.

3.Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τιθασεύσει τα άγρια φρύδια που συνηθίζουν να πετάνε εδώ και εκεί κάνοντας του… κεφαλιού τους, ενώ το ίδιο αποτελεσματικό είναι και στις επί... κεφαλής τρίχες που φριζάρουν ή ηλεκτρίζονται!

4.Αλλά και για τις ξηρές ατίθασες άκρες των μαλλιών είναι ό,τι πρέπει, αφού τις λειαίνει παρουσιάζοντάς τις υγιείς και ενυδατωμένες.

5. Επίσης, μια ακόμα εντυπωσιακή χρήση του είναι στις βλεφαρίδες! Ναι, ναι, καλά ακούσατε. Τί να την κάνετε την μάσκαρα πρωί πρωί όταν μπορείτε απλώς να περάσετε τα ματόκλαδά σας με μια μικρή ποσότητα lip balm εξασφαλίζοντας λάμψη και ψευδαίσθηση μήκους; Αφήστε μου με αυτόν τον τρόπο γλυτώνετε τα «μάτια του πάντα» που συνήθως αποκτάτε κατά το μεσημεράκι.

6.Επιπλέον, το lip balm είναι ταμάμ και για το μανικιούρ μιας και καμουφλάρει τα απεριποίητα πετσάκια. Αντί να τα καμουφλάρετε, όμως, γιατί δεν απλώνεται και πάλι λίγο lip balm για να μαλακώσουν και στην συνέχεια να τα σπρώξετε με το πίσω μέρος ενός μολυβιού (εννοείται που έχει γόμα)για να τα βγάλετε από την μέση;

7.Τέλος, το θαυματουργό αυτό προϊόν ενδείκνυται και για το δέρμα. Απλώστε το σε σκληρούς αγκώνες, σε σημεία με τοπική ξηροδερμία (πρόσωπο, δάχτυλα, χέρια, πόδια κτλ.) και θα δείτε αμέσως διαφορά. Α! Και να μην ξεχάσω: Ακόμα κι αν τα σημεία αυτά παρουσιάζουν κοκκινίλα ή ερεθισμό, μην φοβηθείτε να το εφαρμόσετε, θα ανακουφιστείτε!