Γνώρισε το Body Slim Drainage της Lierac

Γνώρισε το Body Slim Drainage

Το πρώτο λάδι κατά της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης που είναι κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες!

Κλείσε τα μάτια και σκέψου:

Είναι καλοκαίρι, ο ήλιος καίει και εσύ το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι να πας για μια βουτιά στην κοντινότερη ακρογιαλιά. Θέλεις να βουτήξεις τα ακροδάχτυλά σου στην άμμο, να παίξεις ρακέτες, να κολυμπήσεις και να δροσιστείς. Άνοιξε τα μάτια σου και πες μας: στην φαντασία σου είχες παχάκια, πρήξιμο, κυτταρίτιδα; Φυσικά και όχι! Καμιά γυναίκα δεν τα θέλει αυτά!

Σε σφυγμομέτρηση που κάναμε είδαμε πως οι αναγνώστριές μας είναι απαιτητικές σε ό,τι αφορά το σώμα τους. Όταν αγοράζουν ένα αδυνατιστικό προϊόν προσδοκούν και σύσφιξη και μείωση πόντων και εξάλειψη κυτταρίτιδας. Και παρότι πολλές από εσάς δηλώνετε προνοητικές και ξεκινάτε την χρήση αδυνατιστικών έως και 6 μήνες πριν βγείτε στην παραλία, υπάρχουν και κάποιες που επιθυμούν άμεσα ορατό αποτέλεσμα αφού δεν σκέφτονται την εικόνα τους παρά μόνο όταν πλησιάζει η ώρα να φορέσουν το μπικίνι.

Εάν και οι δικές σου επιθυμίες συνοψίζονται στα παραπάνω δεδομένα, έχουμε την απάντηση στις προσευχές σου: το BodySlimDrainage της Lierac, ένα διφασικό (=λάδι+νερό) λάδι κατά την κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών. Όπως όλα τα προϊόντα της Lierac έτσι και το BodySlimDrainageπαντρεύει την φροντίδα της ομορφιάς με την απόλαυση και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Το 96% των γυναικών που το δοκίμασαν παραδέχτηκαν ορατή μείωση της κυτταρίτιδας τις πρώτες 14 ημέρες. Το 88% αυτών είπαν πως στο ίδιο διάστημα είχαν αποκτήσει πιο λεία και τονωμένη επιδερμίδα, ενώ το  69% διαπίστωσε πως καταπολεμήθηκαν αποτελεσματικά τα πρηξίματα.


Υφή και άρωμα

Στην ίδια σφυγμομέτρηση, σας ρωτήσαμε τι σας ενδιαφέρει σε ένα προϊόν εκτός από την αποτελεσματικότητα. Το 92,6% των 376 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα αποδείχθηκαν δύσκολα στο να ευχαριστηθούν. Ζήτησαν και ευχάριστο άρωμα και άμεση απορρόφηση και ασφάλεια για την υγεία της επιδερμίδας τους.

Η Lieracπροφανώς σας ξέρει πολύ καλά, αφού φρόντισε ώστε το BodySlimDrainageνα είναι απόλαυση και για τις αισθήσεις σας. Παρότι, λοιπόν, είναι σε μορφή λαδιού για να εισχωρεί πιο γρήγορα στο δέρμα, δεν είναι καθόλου λιπαρό, απορροφάται πανεύκολα, δεν χρειάζεται να το αφήσετε να στεγνώσει και διαθέτει μια λεπτόρευστη υφή που αφήνει την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και σωστά ενυδατωμένη. Παράλληλα, έχει ένα ευχάριστο άρωμα κόκκινων φρούτων που ξυπνά όλες σας τις αισθήσεις.


Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες!

 Ας πάμε τώρα στο αγαπημένο μου κομμάτι, αφού τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί αδυνατιστικό προϊόν που να είναι κατάλληλο για εγκυμονούσες και θηλάζουσες. Το BodySlimDrainage, όμως, μπορεί να σας συνοδεύσει και να σας φροντίσει καθόλο το διάστημα της κύησης και του θηλασμού. Γιατί;

  1. Mpoykali drainageΔεν περιέχει καφεΐνη.Η λιποδιαλυτική του δράση, σε αντίθεση με το σύνολο σχεδόν των αδυνατιστικών προϊόντων που κυκλοφορούν, οφείλεται στα φυτικά εκχυλίσματα από κόκκινο πιπέρι, κράνμπερι, ρόδι, κόκκινο σταφύλι, petithoux, cassis  και camarine.
  2. Δεν περιέχει αιθέρια έλαια. Από μελέτες έχει βρεθεί πως πολλά αιθέρια έλαια αντενδείκνυνται σε εγκύους, ενώ πολλές εγκυμονούσες βρίσκουν τα πολύ έντονα αρώματά τους ιδιαίτερα ενοχλητικά.
  3. Δεν περιέχει ρετινοειδή, σαλικυλικό οξύ και α-υδροξυ-οξέα. Μπορεί να μην υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν 100% ότι η τοπική εφαρμογή των προϊόντων αυτών φτάνει και βλάπτει το έμβρυο, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις. Ευτυχώς δεν θα βρείτε κανένα από αυτά στο BodySlimDrainage.
  4. Δεν περιέχει parabens και χρωστικές.


Πώς θα το χρησιμοποιήσω;

Η επιδερμίδα δέχεται καλύτερα τα ευεργετήματα όταν είναι καθαρή. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόζετε το BodySlimDrainageκάθε φορά μετά το μπάνιο. Ακόμα, καλό θα ήταν να κάνετε απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα ώστε να απομακρύνετε κάθε ρίπο.

Τρόπος χρήσης:

  1. Ανακίνησε καλά πριν την χρήση
  2. Εφάρμοσε πρωί και βράδυ στα επίμαχα σημεία: μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα προτίμησε τις κινήσεις μασάζ που βλέπεις παρακάτω και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο λάδι.

Masaz drainage

Μην περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι. Ξεκίνησε σήμερα κιόλας την θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης και δες έμπρακτα τι σημαίνει να απολαμβάνεις να θαυμάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Βρες το Body Slim Drainage πατώντας εδώ.