Και μετά τις διακοπές τι;

Μικρός Χώρος Τένχης

Κερδίστε την συμμετοχή του παιδιού σας στο Μετά-Καλοκαιρίνο Πρόγραμμα του «Μικρού Χώρου Τέχνης» και κάντε πιο ομαλή την μετάβασή του από την παραλία στις σχολικές αίθουσες!

 

Η καλοκαιρινή άδεια, δυστυχώς, κάποια στιγμή τελειώνει και η οικογένεια είναι αναγκασμένη να γυρίσει στην πόλη για να μπει και πάλι στον στίβο της καθημερινότητας. Τι γίνεται, όμως, με το παιδάκι σας; Πως θα αφήσει πίσω όσα αγαπά και θα επιστρέψει στην ρουτίνα περιμένοντας να ανοίξει το σχολείο και να ξαναβρεί τους φίλους του;

Η απάντηση είναι: σταδιακά! Δηλαδή, να έρθει μεν στην Αθήνα αλλά να παραμείνει για λίγο στο χαλαρό κλίμα των διακοπών μέσα σε ένα μετά-καλοκαιρινό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, ο "Μικρός Χώρος Τέχνης", ένας χώρος εναλλακτικής δημιουργικής απασχόλησης, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το παιδάκι σας με τρία 4ήμερα γεμάτα ομαδικά παιχνίδια, τραγούδια, ιστορίες, παραμύθια και δημιουργίες, με στόχο την ομαδοποίηση, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην τάξη με τον πιο ομαλό τρόπο.

Μικρός Χώρος Τέχνης

Μάλιστα, το πρόγραμμα χωρίζεται σε θέματα ανά βδομάδα και μπορείτε να επιλέξετε όποιο σας αρέσει ή και όλα μαζί. Αναλυτικότερα, οι θεματικές εβδομάδες έχουν ως εξής:

20/8 - 24/8.........................ΧΩΡΕΣ - ΗΠΕΙΡΟΙ

27/8 - 31/8.........................ΜΟΥΣΙΚΗ

3/9  -  7/9...........................ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κατά την διάρκεια αυτών το μικρούλι σας θα επιδοθεί σε δραστηριότητες, όπως ομαδικά παιχνίδια, μουσική και τραγούδια, θέατρο και αυτοσχεδιασμούς, κατασκευές (ομαδικές & ατομικές), yoga για παιδιά, προσωπικότητες τεχνών και επιστημών, παιδική λογοτεχνία και ζωγραφική. Επιπλέον, ο "Μικρός Χώρος Τέχνης" διαθέτει μουσικά όργανα από όλο τον κόσμο, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκη παιδικής λογοτεχνίας, υλικά για ζωγραφική και χειροτεχνίες, σπιτικό φαγητό και εμπνευσμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Μικρός Χώρος Τέχνης

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο, ώστε να δώσετε στο καμάρι σας την ευκαιρία να ζήσει όμορφες και δημιουργικές στιγμές ανοίγοντας παράλληλα τους πνευματικούς του ορίζοντες; Μάλλον όχι! Γι’ αυτό κι εμείς μιλήσαμε με τον «Μικρό Χώρο Τέχνης» και εξασφαλίσαμε για 2 τυχερούς από εσάς ένα 4ήμερα (όποιο εσείς επιλέξετε) δωρεάν δημιουργική απασχόλησης με φαγητό αξίας 80 ευρώ (60 ευρώ + 5/ημέρα). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα πατώντας εδώ και γράφοντας για ποιο 4ήμερο ενδιαφέρεστε! Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 13/08 στις 16:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του parentips, στο Facebook και στο Twitter.


Μικρός Χώρος Τέχνης

 

 

ένας χώρος δημιουργίας για όλους

 

ώστε να μπορεί καθένας να βρει το ταλέντο του

 

χωρίς περιορισμούς

 

Ιθώμης 63, Άνω Γλυφάδα
τηλ 210 9605199

Ώρες προγράμματος: 8.00πμ έως 4.00μμ.
Κόστος:

15ευρώ/ ημέρα χωρίς φαγητό
60ευρώ/ βδομάδα χωρίς φαγητό
5ευρώ/ημέρα επιπλέον για φαγητό