Φωτογραφίζοντας τα αδέρφια

Φωτογραφίζοντας τα αδέρφια

Απαθανατίστε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά σας ακολουθώντας τα φωτογραφικά tips

Οι φωτογραφίες των μικρών σας είναι οι αναμνήσεις σας και δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο και συγκινητικό από το να ξεφυλλίζετε μετά από χρόνια τα παιδικά τους άλμπουμ. Για μοναδικές φωτογραφίες ακολουθήστε τα παρακάτω δοκιμασμένα tips! 

Δώστε τους σαφείς οδηγίες.Θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα παιδιά σας να πάρουν μια τέλεια πόζα αν τους δίνετε μια οδηγία τη φορά η οποία να είναι πολύ συγκεκριμένη, σαφής και απλή. Για παράδειγμα, αντί να τους πείτε απλά να αγκαλιάσει το ένα το άλλο, εξηγήστε τους πώς να τοποθετήσουν τα κεφάλια τους, να φιληθούν, να ακουμπήσουν τα μάγουλά τους κ.λπ.

Απαθανατίστε τα ενώ απολαμβάνουν μια δραστηριότητα.Χωρίς να χρειαστεί να ποζάρουν και χωρίς να τα κυνηγάτε για να τα βγάλετε μια ωραία φωτογραφία, απαθανατίστε τα ενώ παίζουν ή απολαμβάνουν μια δραστηριότητα μαζί.     

Φωτογραφίστε τη σχέση τους!Δεν θα ήταν υπέροχο να κρατούσατε για πάντα τις στιγμές που τα παιδιά σας εκδηλώνουν τρυφερότητα; Αδράξτε την ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες τις στιγμές που το ένα προσέχει το άλλο, που το μεγαλύτερο ταΐζει το μικρότερο, που δίνει το ένα στο άλλο ένα φιλί ή που κρατιούνται χέρι - χέρι. 

Επιλέξτε τη συνεχόμενη λήψη.Ορισμένες φωτογραφικές μηχανές έχουν τη δυνατότητα πολλαπλής λήψης, λειτουργία που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη όσο τα παιδιά σας κινούνται αστραπιαία! Έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε την καλύτερή τους στιγμή. 

Διατηρήστε υψηλή την ταχύτητα του κλείστρου.Αν προσπαθείτε να φωτογραφίσετε τα παιδιά σας ενώ παίζουν, τρέχουν ή χοροπηδούν και έχετε αναβαθμισμένη φωτογραφική μηχανή, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε υψηλή ταχύτητα κλείστρου για να αποφύγετε τη θολή εικόνα.