Συνέχεια πέφτει από το κρεβάτι!

Συνέχεια πέφτει  από το κρεβάτι!

Μέτρα προστασίας για το παιδικό κρεβάτι όταν το μικρό σας κάνει ανήσυχο ύπνο

Το νήπιό σας κάνει ανήσυχο ύπνο και πέφτει ή φοβάστε μήπως, όταν κάνει την μετάβαση, πέφτει από το παιδικό κρεβάτι; Ορίστε πως να το προφυλάξετε από τα ατυχήματα!

  1. Τοποθετήστε το κρεβάτι του παιδιού σας σε μια από τις γωνίες του δωματίου. Έτσι θα έχει μόνο μία πλευρά του κρεβατιού διαθέσιμη για τις ελεύθερες πτώσεις του!
  2. Φυσικά, αυτήν την πλευρά δεν θα την αφήσετε αφύλαχτη. Μπορείτε, αρχικά, να τοποθετήσετε ένα κυλινδρικό κομμάτι από αφρολέξ στην εξωτερική πλευρά του κρεβατιού, κάτω από το κατωσέντονο, για να λειτουργήσει ως ανάχωμα που θα εμποδίσει το μικρό σας να κυλήσει κάτω από το κρεβάτι.
  3. Αν αυτό δεν λειτουργήσει επειδή το μικρό σας κάνει πραγματικά πολύ ανήσυχο ύπνο, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ειδικά κάγκελα προστασίας και να τα τοποθετήσετε στα του κρεβατιού κάγκελα προστασίας. Αυτά εφαρμόζουν εύκολα στα περισσότερα παιδικά κρεβάτια και δεν αφήνουν σημάδια όταν αφαιρεθούν.

prostateutikokrevatiouccΠτυσσόμενο προστατευτικό κρεβατιού με υφασμάτινη επένδυση Cosycorner. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να στρώνετε το κρεβάτι χωρίς δυσκολία. Κατάλληλο για στρώματα πάχους από 13 εκ έως 30εκ. Περιλαμβάνεται θήκη αποθήκευσης & μεταφοράς. Κατάλληλο από 18 μηνών έως 5 χρονών. Μεγέθη: ByMySide: 100 x 50 εκ (ύψος), ByMySide XL: 150 x 50 εκ (ύψος) . Χρώμα: Ανοικτό Γκρι. Δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το εδώ.