Τα απαραίτητα για το νήπιο στο αυτοκίνητό σας

Τα απαραίτητα για το νήπιο στο αυτοκίνητό σας

Ποια πράγματα χρειάζεται να έχετε μόνιμα στο αυτοκίνητό σας όταν κυκλοφορείτε με το νήπιο;

Αν η οργανωτικότητα συγκαταλέγεται στα προτερήματά σας πιθανόν να έχετε ήδη εφοδιάσει το αυτοκίνητό σας με όλα τα απαραίτητα για τις εξόδους σας με το μωρό, το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας. Κάποια από αυτά θα γνωρίζετε ήδη ότι καλό είναι να βρίσκονται μόνιμα εκεί για να αποφεύγετε κάθε φορά να ετοιμάζετε ολόκληρο σακίδιο προτού φύγετε από το σπίτι για τη βόλτα, τα ψώνια ή μια επίσκεψη με κίνδυνο κάτι να ξεχάσετε. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τη δική μας λίστα με τα απαραίτητα για το αυτοκίνητο για να συμπληρώσετε ό,τι σας λείπει και φυσικά για να είστε πανέτοιμοι στην επόμενη εξόρμηση.  

Μια επιπλέον μπλούζα ή ζακέτα.Έτσι θα είστε σίγουροι πως αν αργήσετε να επιστρέψετε σπίτι ή αν το μικρό σας αποκοιμηθεί στο καρότσι θα έχετε κάτι επιπλέον να του φορέσετε για να μην κρυώνει.  Αυτό ισχύει και για το καλοκαίρι μιας και είναι πιθανό να βρεθείτε σε ένα χώρο με κλιματισμό.

Ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια. Αν πρόκειται να λείψετε όλη μέρα, αν έχετε ξεκινήσει για εκδρομή ή αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το πάρκο, καλό είναι να έχετε και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια για το μικρό σας για την περίπτωση που αυτά που ήδη φοράει βραχούν ή σκιστούν.

Αυτοκόλλητες γάζες. Διότι ποτέ δεν ξέρετε αν θα χρειαστεί να περιποιηθείτε μια γρατζουνιά ή μια μικρή πληγή. Καλό είναι βέβαια να έχετε μόνιμα στο αυτοκίνητο ένα πρόχειρο φαρμακείο για να προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες.

Πλαστικές σακούλες. Δεν πιάνουν χώρο και το πιθανότερο είναι να σας φανούν χρήσιμες για σκουπίδια είτε από υπολείμματα φαγητού είτε από χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα και πάνες.

Snacks.Αντί να ψάχνετε τελευταία στιγμή κάποιο snackγια να δώσετε στο μικρό σας που διαμαρτύρεται από την πείνα, φροντίστε να έχετε μαζί σας ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα που αφενός διατηρούνται αρκετά και αφετέρου αποτελούν μια υγιεινή διατροφική επιλογή. 

Μπουκάλια με νερό.Ένα ή δύο μπουκάλια νερό είναι πάντα χρήσιμα όταν διψάει και είστε καθ’ οδόν ή για να ξεπλύνετε τα χεράκια του, επομένως καλό είναι να αποθηκεύσετε μερικά στο αυτοκίνητό σας σε σημείο που δεν τα χτυπάει ο ήλιος.

Μια τσάντα ειδικά για τα εστιατόρια και τις καφετέριες.Εκεί θα συγκεντρώσετε ό,τι χρειάζεται ένα νήπιο ή ένα παιδί προσχολικής ηλικίας που σας συνοδεύει στο εστιατόριο ή την καφετέρια: υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, ένα κάλυμμα για το κάθισμα που θα σας προμηθεύσει το εστιατόριο, ένα παραμύθι, ξυλομπογιές και μερικά παιχνίδια για να απασχολείται.

Χαρτομάντηλα. Άκρως απαραίτητα για κάθε χρήση, επομένως καλό είναι να υπάρχουν μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητό σας.

Αγόρασέ το!

organwtis-cosycorner

 

 

 

 

 

Προστατευτικό Πλάτης Καθίσματος με θήκες

Cosycorner.gr

Δες το εδώ

 

 

 

 

 

prwtes-vothies-cosycorner

 

 

 

 

 

Little Life Τσάντα Πρώτων Βοηθειών

Cosycorner.gr

Δες το εδώ