Εκδρομή με το γιογιό

Εκδρομή με το γιογιό

Πώς να συνεχίσετε την εκπαίδευση στη χρήση του γιογιό αν φύγετε για κάποιες ημέρες από το σπίτι λόγω εκδρομής

Σχεδιάζετε να φύγετε για διακοπές ή για μια μικρή εξόρμηση την ίδια ώρα που μαθαίνετε στο μικρό σας πώς να χρησιμοποιεί το γιογιό; Αν σταματήσετε την εκπαίδευση και επιστρέψετε στη χρήση της πάνας για όλο το 24ωρο, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή τη διαδικασία αποχωρισμού της πάνας όταν επιστρέψετε σπίτι. Από την άλλη αν βιαστείτε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση πριν φύγετε το πιθανότερο είναι το μικρό σας να πιεστεί αντιδρώντας αρνητικά, χωρίς να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μυστικό εδώ είναι η ευελιξία. Χρησιμοποιείτε τις πάνες όταν είστε έξω και το βρακάκι του όταν βρίσκεστε στο σπίτι που σας φιλοξενούν ή στα δωμάτια που νοικιάζετε και ακολουθήστε τις παρακάτω πολύτιμες συμβουλές για να συνεχίσετε με επιτυχία την εκμάθηση χρήσης του γιογιό.

Μεταφερόμενο γιογιό.Έχετε μαζί σας ένα γιογιό και μερικές πλαστικές σακούλες για να εξασφαλίσετε ότι το μικρό σας θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποτε και όπου χρειαστεί.

Σχεδιάστε διαλείμματα για τη χρήση του γιογιό.Μια εκδρομή ή η επίσκεψη σε ένα σπίτι συγγενών ενδέχεται να σας αποσπάσει την προσοχή από την εκπαίδευση για την χρήση του γιογιό. Φροντίστε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας κάθε τόσο, χρησιμοποιώντας μια ειδοποίηση του κινητού σας τηλεφώνου, ότι πρέπει να πάτε το μικρό σας στην τουαλέτα ή τουλάχιστον να το ελέγχετε και να το ρωτάτε αν θέλει να χρησιμοποιήσει το γιογιό.

Προετοιμαστείτε για ατυχήματα. Το μικρό σας βρίσκεται έξω από το συνηθισμένο περιβάλλον του σπιτιού και η αλλαγή αυτή είναι πιθανόν να αυξήσει τα μικρά ατύχημα, δηλαδή τις διαρροές. Παραμείνετε ψύχραιμοι, μην απογοητεύεστε και υπενθυμίστε του ότι πρέπει να χρησιμοποιεί το γιογιό και να σας ενημερώνει όποτε χρειάζεται. Φροντίστε ακόμα να πάρετε μαζί σας περισσότερα εσώρουχα και ρουχαλάκια.   

Μάθετε κι αυτό!

Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε την εκμάθηση στο γιογιό γιατί όχι μόνο τα ατυχήματα δεν θα προκαλούν μεγάλες "ζημιές" αλλά και γιατί μπορείτε να αφήσετε το μικρό σας γυμνό ώστε να αντιληφθεί ταχύτερα τι συμβαίνει στο σώμα του και τι ακριβώς προσπαθείτε να πετύχετε!

Ώρα για προμήθειες!

cosycorner-neo-giogio-taxidioucosycorner-prostateytiki-kathismatos