Έξυπνες ιδέες οργάνωσης

Έξυπνες ιδέες οργάνωσης

Οργανώστε τα παιχνίδια στο δωμάτιο του μικρού σας με δημιουργικό τρόπο!

Αν το δωμάτιο του μικρού σας χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, κάντε τη με δημιουργικό τρόπο. Αυξήστε τους αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια και τα πράγματά του δημιουργώντας δικές σας κατασκευές ή χρησιμοποιώντας αντικείμενα που κανονικά έχουν διαφορετική χρήση. Σας δίνουμε μερικές απλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να εξελίσσετε ανάλογα με τις ανάγκες οργάνωσης και φυσικά τη φαντασία σας.

Στερεώστε στον τοίχο του δωματίου τις ειδικές μπάρες – μαγνήτες, που κανονικά χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μαχαιριών και τοποθετήστε στη σειρά τα μεταλλικά αυτοκινητάκια του.

Αν αποθηκεύετε διάφορα είδη από τουβλάκια σε πάνινες τσάντες, με μια μικρή τροποποίηση θα μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο χωρίς να τις ανοίγετε. Απλά κόψτε ένα κομμάτι από το ύφασμα στη μια πλευρά και αντικαταστήστε το με ένα κομμάτι διάφανης ζελατίνης ράβοντάς τη από μέσα.

Προμηθευτείτε μια ειδική πλαστική θήκη με πολλά «τσεπάκια» που θα κρεμάσετε στον τοίχο και θα τοποθετήσετε μικρά παιχνίδια, κάρτες ή μικρά βιβλία. Αντίστοιχα μπορείτε να κρεμάσετε και διχτάκια τοίχου που έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείς να δεις τι υπάρχει μέσα πιο εύκολα.

Φτιάξτε ένα «συγκρότημα» από πλαστικά κουβαδάκια και κουβάδες τους οποίους θα έχετε δέσει μεταξύ τους με σπάγκο, αφού κάνετε τρύπες στην επιφάνειά τους. Φτιάξτε την κατασκευή σας είτε έχοντας τους κουβάδες τον έναν πάνω στον άλλο στο πλάι είτε όρθιους τον έναν δίπλα στον άλλον.

 MG 8806-Edit-2

 

 

 

 

 

 

Κουτιά αποθήκευσης  "Αστυνομία" 

Μέγεθος : Medium

Διαστάσεις: 46 x 29 x 38εκ.

Βρείτε το εδώ

be7a545e462f3dada3896315

 

 

 

Αποθηκευτική Θήκη Τοίχου Μπλε

Από δίχτυ ελαστικό για να τοποθετήσετε παιδικά αντικείμενα όπως παιχνίδια, κούκλες, βιβλία, μπογιές ή αξεσουάρ, καθώς και προσωπικά σας είδη.

Διαστάσεις 50 εκ. Χ 40 εκ.

Βρείτε το εδώ

 

36bb66fa79081a025195a5aa

 

 

 

Ορθογώνιο Αποθηκευτικό Κουτί Lego Κόκκινο

Αγοράστε περισσότερα από ένα καθώς στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, όπως θα κάνατε και με τα κανονικά τουβλάκια της LEGO, εξοικονομώντας χώρο.

Διαστάσεις: 50 εκ. Χ 25 εκ. Χ 18 εκ.

Βρείτε το εδώ