Ρούχα και Αξεσουαρ με Προστασία SPF

Ρούχα με Προστασία SPF

Προστατεύστε το μωρό, το νήπιο και το παιδί με ρούχα και αξεσουάρ με αντηλιακή προστασία από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Μπορεί το αντηλιακό να είναι απαραίτητο, ωστόσο και ο τρόπος που ντυνόμαστε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία μας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Σε γενικές γραμμές, όσο λιγότερα σημεία του σώματός αφήνουμε εκτεθειμένα τόσο το καλύτερο, εξού και οι γιατροί προτείνουν να φοράμε μακρυμάνικα ρούχα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Το είδος του υφάσματος αλλά και η ύφανση διαδραματίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην προστασία μας. Στρέφοντας το ρούχο προς τον ήλιο, μπορούμε να δούμε πόση ηλιακή ακτινοβολία περνά από μέσα του, ενώ όσο πιο «ζωντανά» είναι τα χρώματα που επιλέγουμε τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία μας.

Τα κοινά ρούχα έχουν την ιδιότητα να μπλοκάρουν μόλις το 50% της UVακτινοβολίας, ενώ τα περισσότερα από τα καλοκαιρινά ενδύματα προστατεύουν ακόμα λιγότερο. Επιπλέον, ακόμα και αυτή η προστασία χάνεται μόλις το ρούχο βραχεί. Τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο κυκλοφορούν ρούχα και μαγιό με προστασία SPF, τα οποία έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή κυρίως στις μαμάδες για την προστασία των παιδιών τους.

Τα συγκεκριμένα ρούχα, όχι μόνο εμποδίζουν τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, αλλά έχουν ειδικές προδιαγραφές σχεδιασμού, πολλά σημεία διέλευσης του αέρα, ώστε να αυξάνουν την αντηλιακή προστασία να στεγνώνουν γρήγορα και να είναι δροσερά και άνετα, ακόμα και σε μια εξαιρετικά ζεστή μέρα. Εάν αναζητάτε κι εσείς τέτοια προϊόντα, τότε συνεχίστε την ανάγνωση, αφού παρακάτω σας προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα!

 

pop-in-rash-vest-spf50-blue-campervan-close 1Αντιηλιακή Μπλούζα Με Λεωφορεία Close

Τιμή: €20

Τα αντιηλιακά μπλουζακια της Close είναι τέλεια για την παραλία και τον καυτό ήλιο της Ελλάδας. Είναι φτιαγμένα από ειδικό υλικό που παρέχει αντιηλιακό φίλτρο SPF50+ και επομένως δίνει την δυνατότητα στο παιδί να χαρεί τη θάλασσα για περισσότερη ώρα με ασφάλεια.Επίσης έχει την ιδιότητα να διατηρεί το παιδί ζεστό για περισσότερη ώρα όταν είναι βρεγμένο κι εστι μπορεί να χαρεί το παιχνίδι.

Το υλικό του είναι αδιάβροχο και δεν κρατάει λεκέ οπότε δεν υπάρχει φόβος να λερωθεί από αντιηλιακά και άλλους δύσκολους λεκέδες.

Δείτε περισσότερα στο Babymou.gr>

 

paidiki-stoli-prostasias-ilios-spfΠαιδική Στολή Προστασίας από τον Ήλιο Κόκκινη

Τιμή: € 38,50 από € 55,00 (-30%)

Ολόσωμη φόρμα για παιδιά που προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου UV.

  • Κατασκευασμένη από πολυαμίδιο / λύκρα.
  • Προστασία SPF: 50 +
  • Ξεβγάζετε μετά από κάθε χρήση.
  • Στεγνώνει πολύ γρήγορα.
  • Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει δώρο μία φουσκωτή μπάλα με το λογότυπο της εταιρείας.

Δείτε περισσότερα στο Babyglitter.gr>

 

kapelo-prostasias-iliosΚαπέλο Προστασίας Ηλίου (UPF 50+)

Τιμή: €19,90

Ιδανική προστασία για την ώρα του παιχνιδιού και το κολύμπι στην θάλασσα. Με UPF 50+ και 98% επιτυχία στην προστασία από UVA ακτίνες.

  • Ελαφρύ και άνετο.
  • Στεγνώνει γρήγορα.
  • 80% νάιλον, 20% Lycra® ελαστάνη.
  • Κατάλληλο για πλυντήριο (30°C)
  • Σε διάφορα σχέδια και χρώματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο Cosycorner.gr>

 

bamboo-swaddler-mint-sheep-la-milouΒρεφικές Μουσελίνες Από Μπαμπού Με Προβατάκια La Milou

Τιμή: €43 οι 2

Οι μουσελίνες (swaddlers) της La Milou είναι ιδανικές για τα βρεφάκια χάρη στις υποαλλεργικές και θερμορρυθμιστικές ιδιότητες του μπαμπού.

Το μπαμπού είναι ένα υπέροχο φυσικό υλικό με πολλά πλεονεκτήματα όπως το φυσικό αντηλιακό φίλτρο και η ιδιότητά του να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του μωρού και να μην το αφήνει να υπερθερμαίνεται ή να κρυώνει.

Οι μουσελίνες αυτές με την μεταξένια υφή είναι τέλειες για το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι γιατί δροσίζουν κατά 2 βαθμούς κελσίου το μωρό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκίαστρο στο καρότσι.

 Διαβάστε περισσότερα στο Babymou.gr>

 

krevataki-port-bebe-koukouvagia-toysLudi Κρεβατάκι πορτ μπεμπέ «Κουκουβάγια»

Τιμή €49,90

Ακόμα και κάτω από την ομπρέλα η προστασία του μωρού σας είναι επιτακτική. Επιλέξτε για τις ώρες που περνάτε στην παραλία ένα κρεβατάκι-πορτ μπεμπέ  με αντηλιακή προστασία UV 50+. Το συγκεκριμένο διαθέτει και κουνουπιέρα και κρεμαστά παιχνίδια για μέγιστη προστασία και διασκέδαση.

Διαβάστε περισσότερα στο Toys.gr>