Καλοκαίρι και παιδί: Πώς να το προστατεύσετε από τον ήλιο και τα κουνούπια

Καλοκαίρι και παιδί: Πώς να το προστατεύσετε από τον ήλιο και τα κουνούπια

Το Pharmacy On Air έχει τις λύσεις σε όλες τις καλοκαιρινές ανησυχίες των γονιών!

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η αγαπημένη εποχή των παιδιών. Τα σχολεία κλείνουν, αρχίζουν οι διακοπές και τα μπάνια και τα παιχνίδια στη θάλασσα. Τι γίνεται όμως με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που μπορεί να έχει το καλοκαίρι στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα;

Ο ήλιος του καλοκαιριού είναι πιο έντονος από ποτέ και φυσικά δεν γίνεται να κλείσετε τα παιδιά μέσα στο σπίτι για να είναι ασφαλή. Μπορείτε όμως να τα προστατεύσετε με τα κατάλληλα παιδικά αντηλιακά που διαθέτουν υψηλό δείκτη προστασίας και απαλή φυτική σύνθεση ειδικά για το παιδικό δέρμα.

korres-antiliakoΗ ελληνική εταιρεία καλλυντικών Korres είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ευεργετικά προϊόντα της που έχουν ως βάση τα πιο αγνά φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα. Ειδικά το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα με βούτυρο Karite και δείκτη προστασίας SPF50 εξασφαλίζει στο παιδί σας την πιο αποτελεσματική προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Τώρα μπορεί να γίνει δικό σας από το PharmacyOnAirσε προνομιακή προσφορά 1+1 δώρο και έκπτωση -40%!

Τι γίνεται όμως με τα κουνούπια;

Δυστυχώς είναι ένα από τα δυσάρεσταφαινόμενα του καλοκαιριού και ως γνωστόν μεταφέρουν πολλές αρρώστιες και μικρόβια που μπορούν να kounoupi-vraxioliδημιουργήσουν σοβαρές μολύνσεις στο παιδί σας.

Το Pharmacy On Air δίνει και πάλι τη λύση με τα μονόχρωμα περιδέματα ABOCA – Parakito που περιέχουν ένα μείγμα με 7 αιθέρια έλαια από φυτά, και προλαμβάνουν τα τσιμπήματα των κουνουπιών για 15 ημέρες.

Αν παρολαυτά τα κουνούπια τσιμπήσουν το παιδί, δεν χρειάζεται να του χαλάσει η διάθεση, αφού η ενόχληση και η φαγούρα μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ εύκολα με το APAISYL – After Bites Gel Roll-On που παρέχει άμεση ανακούφιση από την φαγούρα και τα τσιμπήματα και μειώνει άμεσα τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες, ενώ η συσκευασία rollonτο κάνει εύχρηστο ακόμα κι από παιδιά μικρότερης ηλικίας. Αποκτήστε το από 9,65€, μόνο 5,79€.

frezyderm-babycreamΌσο για τα μωρά, το Pharmacy On Air διαθέτει επίσης τα καλύτερα προϊόντα ενυδάτωσης για να διατηρείται η επιδερμίδα τους απαλή και να αποφεύγονται ερεθισμοί και εκζέματα κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού. Ειδικά η Baby Cream της Frezyderm εξασφαλίζει στο μωρό σας ανάπλαση και επούλωση της επιδερμίδας και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων καθώς προστατεύει από το παράτριμμα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy On Air και βρείτε ακόμα περισσότερα προϊόντα περιποίησης για να απολαύσετε το καλοκαίρι με το παιδί σας ξένοιαστοι.