Τι χρειάζεται η μαμά για μία άνετη και διασκεδαστική βόλτα με το μωρό της;

Τι χρειάζεται η μαμά για μία άνετη και διασκεδαστική βόλτα με το μωρό της;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών ειδών Dimas Bebe μας συστήνεται παρουσιάζοντας τα απαραίτητα της βόλτας!

Ο αέρας και το φυσικό φως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το μωρό σας, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Να είστε σίγουροι ότι βγαίνοντας έξω με το μικρούλι σας, η φαντασία του εγείρεται και παράλληλα η περιέργειά του κορυφώνεται.

Πως, όμως, θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για την εξόρμησή σας και θα το προστατεύσετε;

Το online κατάστημα βρεφικών ειδών Dimas Bebe μοιράζεται μαζί σας όλες τις χρήσιμες συμβουλές και λύσεις:

1. Μάρσιπος

marsipos-chiccoΑν είστε στην πρώτη σας βόλτα, είναι λογικό να μην θέλετε να βάλετε το μωρό σας στο καρότσι του. Έτσι, ο μάρσιπος είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Το μικρό σας βρίσκεται συνέχεια σε ζεστό περιβάλλον αγκαλιάς και εσείς έχετε ελεύθερα τα χέρια σας για τις δραστηριότητές σας.

Οι μάρσιποι της Chicco soft & dream εξασφαλίζουν στο μωρό σας μέγιστη άνεση, καθώς του επιτρέπουν να στρέφεται και προς εσάς και προς το εξωτερικό περιβάλλον. Αποκτήστε τον σε νέα μειωμένη τιμή.

2. Καρότσι

karotsi-dimas-bebeΗ μεταφορά με καρότσι είναι η πιο συχνή για τους νέους γονείς. Δεν είναι όμως όλα τα καρότσια κατάλληλα για το μωρό σας.

Ανάλογα με την περιοχή που μένετε και την εδαφική ευκολία ή δυσκολία, θα γίνει αντίστοιχα και η επιλογή του καροτσιού. Τα πολυκαρότσια που μετατρέπονται σε πορτ μπεμπέ ή ρηλάξ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Εάν σας αρέσει το ροζ χρώμα και ο ελαφρύς σχεδιασμός, αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το παραπάνω καρότσι με έκπτωση 15,25%!

Εάν, πάλι, θέλετε να πάρετε μια γεύση από περισσότερα χρώματα και σχέδια, το ηλεκτρονικό κατάστημα Δήμας σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά καρότσια σε super τιμές!

3. Κάθισμα αυτοκινήτου

kathisma-autokinitou-dimas-bebeΑν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αμάξι, τότε είναι απαραίτητο το καθισματάκι αυτοκινήτου. Ένας άνετος σκελετός με ελαφρύ και μαλακό κάλυμμα, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Στο online κατάστημα Dimas-Bebe θα βρείτε εναλλακτικές, μοντέρνες και κλασικές επιλογές που εγγυώνται για την ασφάλεια και την άνεση του μικρού σας. Προλάβετε τις μεγάλες προφορές μας σε καθίσματα αυτοκινήτου, τώρα!

Μέσα στην μεγάλη ποικιλία, θα βρείτε τσάντες εξόδου, αξεσουάρ καροτσιών αλλά και περπατούρες!

Και όλα αυτά φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, γιατί στον Dimas Bebe προτεραιότητα έχουν οι γονείς και τα παιδιά!