Έχει γενέθλια και δεν ξέρεις τι να της πάρεις;

Δώρο

Μην ανησυχείς! Ορίστε 8 δώρα που δεν θα την απογοητεύσουν!

Οι γυναίκες είναι τελείως διαφορετικές από τους άντρες. Μπορεί να γκρινιάζουν που μεγαλώνουν, να φρικάρουν με μια άσπρη τρίχα ή με μια ρυτίδα, αλλά δεν παύουν να θέλουν να γιορτάζουν κάθε χρόνο που τους φέρνει πιο κοντά στα γηρατειά. Συνεπώς, μην προσπεράσετε την ημερομηνία γέννησης της συντρόφου σας μόνο και μόνο επειδή υποθέτετε ότι δεν θα θέλει να την θυμάται. Αντιθέτως, φροντίστε να την κάνετε όσο πιο ξεχωριστή γίνεται για να της υπενθυμίσετε πόσο όμορφο είναι που μεγαλώνει.

Ακολουθεί μία λίστα με δώρα που θα κάνουν τα γενέθλιά της αξιομνημόνευτα, Επιλέξτε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και το budgetσας.

1)Πηγαίντε την για ψώνια!

Οι γυναίκες λατρεύουν τα ψώνια, εσείς πάλι όχι. Κάντε, λοιπόν, μια μικρή υποχώρηση, πηγαίντε την στο αγαπημένο της μαγαζί. Περιπλανηθείτε στους διαδρόμους, κουβαλήστε τις τσάντες και, φυσικά, πληρώστε τον λογαριασμό.

2) Οργανώστε ένα ταξίδι-έκπληξη

Δεν χρειάζεται να την πάτε στο Μπαλί. Ένα διήμερο στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου είναι ό,τι πρέπει για να αλλάξετε παραστάσεις, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να έρθετε πιο κοντά. Εάν μπορείτε, βρείτε κάποιον έμπιστο να κρατήσει τα παιδιά –οι γιαγιάδες γι’ αυτό υπάρχουν άλλωστε- και κάντε την εξόρμησή σας ακόμα πιο ρομαντική και ξεκούραστη!

3) Πηγαίντε την σε ένα spa

Στην εποχή των online κουπονιών τα spaδεν αποτελούν πλέον μια αβάσταχτη δαπάνη. Τσεκάρετε, λοιπόν, τα διάφορα sites προσφορών*, βρείτε έναν όμορφο και χαλαρωτικό χώρο (διασταυρώστε διαδικτυακά ότι είναι πράγματι όσο τέλειος δείχνουν οι φωτογραφίες) και κλείστε μια full περιποίηση για δύο. Μόλις γυρίσετε σπίτι, θα σας ανταποδώσει σίγουρα το δώρο σας!

4) Οργανώστε το τέλειο δείπνο.

  • Ξέρετε να μαγειρεύετε; Μαγειρέψτε της την αγαπημένη της συνταγή ή κάτι γευστικό που δεν έχει ξαναφάει.
  • Δεν ξέρετε να μαγειρεύετε; Στρώστε τραπέζι για δύο, φτιάξτε ατμόσφαιρα και παραγγείλτε απ’ έξω (σερβίρετε φυσικά το φαγητό σε κανονικά πιάτα).

Σε κάθε περίπτωση, μην την αφήσετε να πλύνει πιάτα, να στρώσει ή να μαζέψει τραπέζι ή να έχει μετά το τέλος του δείπνου να αντιμετωπίσει έναν χαμό στην κουζίνα.

  • Έχετε χρήματα για ξόδεμα; Ντυθείτε κομψά και πηγαίντε σε ένα σικ εστιατόριο (όχι, χασαποταβέρνα σας παρακαλώ!), στο οποίο θα έχετε κάνει κράτηση.

5) Αγοράστε της ένα κόσμημα

Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα. Ακόμα κι αν λένε ότι τα απεχθάνονται, τα λατρεύουν. Είναι γονιδιακό. Ένα κολιέ, ένα βραχιόλι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα δαχτυλίδι, θα την εκπλήξουν ευχάριστα. Φροντίστε μόνο να ταιριάζει στο στυλ και στο μέγεθός της.

6) Αγοράστε της παπούτσια

Ποτέ δεν είναι αρκετά! Επενδύστε σε ένα ντελικάτο ζευγάρι γόβες ή πέδιλα, εάν της αρέσει να στολίζετε, ή σε ένα superζευγάρι αθλητικών, εάν είναι της γυμναστικής. Αποφύγετε τις παντόφλες, παρακαλώ.

7)Αγοράστε της ένα gadget

Είναι τεχνοφρικιό; Τότε τα γενέθλιά της θα σας κοστίσουν λίγο παραπάνω. Επιλέξτε ανάμεσα σε tablet, smartphone, mp4 player, φωτογραφική μηχανή […] και σίγουρα δεν θα μείνει απογοητευμένη από το δώρο της.

8) Οργανώστε ένα party-έκπληξη

Καλέστε στο σπίτι αγαπημένους φίλους και συγγενείς (μην ξεχάσετε την μαμά της) και εκπλήξτε την ευχάριστα με μια γιορτή που θα έχει τα πάντα. Δηλαδή, φαγητό, ποτό, γλυκά, μουσική και καθόλου καθάρισμα για αυτήν μετά.

Τι να μην της πάρετε

Κάποια από τα παρακάτω σας πέρασαν από το μυαλό, παραδεχτείτε το. Ωστόσο, διαγράψτε τα από την λίστα όσο είναι νωρίς!

  • Gadgetγια την κουζίνα
  • Διακοσμητικά για το σπίτι
  • Δώρα που δεν είναι αποκλειστικά για δική της χρήση,  ακόμα κι αν αυτό είναι μια plasmaτηλεόραση.
  • Όργανα γυμναστικής. Θα νομίζει πως της λέτε έμμεσα να χάσει κιλά.
  • Σκύλο. Η απόκτηση ενός ζώου θα πρέπει να είναι απόφαση κοινή και συνεννοημένη. Εάν, λοιπόν, δεν είχατε συζητήσει ποτέ για κατοικίδιο, μην την εκπλήξετε με ένα, ειδικά, εάν δεν σκοπεύετε να αναλάβετε την ανατροφή του.