Σπιτική Θεραπεία για Θαυματουργή Επανόρθωση Μαλλιών

Κατεστραμμένα Μαλλιά

Εύκολη, σπιτική θεραπεία για τα καμμένα-κατεστραμμένα σας μαλλιά!

Σας αρέσει να είστε πάντα στην… τρίχα αλλά οι βαφές, το ντεκαπάζ, το πιστολάκι, η πρέσα για το ίσιωμα και το ψαλίδι για μπούκλες καταστρέφουν τα μαλλιά. Εάν και η δική σας κόμη υποφέρει, εάν τα μαλλιά σας έχουν  χάσει την ζωντάνια και την λάμψη τους, εάν οι άκρες σας είναι καμένες και γεμάτες ψαλίδα, τότε πρέπει να δράσετε γρήγορα ώστε να σώσετε τα μαλλιά σας.

Φυσικά στα κομμωτήρια υπάρχουν πολλές δραστικές θεραπείες που θα επαναφέρουν τα κατεστραμμένα σας μαλλιά. Εάν, όμως, δεν έχετε ούτε χρόνο ούτε χρήμα για να της εφαρμόσετε, ακολουθήστε την δική μας DIY θεραπεία, δύο φορές την εβδομάδα και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Θα χρειαστείτε

1) Παρθένο Λάδι Καρύδας 

2) Μία πετσέτα από μικροίνες

3) Μηλόξυδο

  • Τον χειμώνα το λάδι καρύδας στερεοποιείται, οπότε και για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να το λιώσετε. Βάλτε σε ένα μπολ 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και λιώστε το στον φούρνο μικροκυμάτων. Χρησιμοποιήστε το λάδι για να κάνετε μασάζ σε στεγνά, άλουστα μαλλιά αποφεύγοντας τις ρίζες.
  • Βρέξτε με καυτό νερό την πετσέτα από μικροίνες, στραγγίξτε την και τυλίξτε τα μαλλιά σας για τουλάχιστον 20 λεπτά (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
  • Στην συνέχεια λουστείτε ως συνήθως.
  • Αφού ξεβγάλετε περιχύστε τα μαλλιά σας με μια τονωτική λοσιόν από ένα μέρος μηλόξυδο και ένα μέρος νερό. Το μηλόξυδο αφαιρεί την λιπαρότητα και τα υπολείμματα από προϊόντα styling και χαρίζει λάμψη.