Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να μάθει…

Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να μάθει…

…να είναι και εργαζόμενη και μητέρα και νοικοκυρά και ερωμένη. Πρέπει να είναι δασκάλα για τα παιδιά της, μαγείρισσα για την οικογένειά της, λογιστής για το σπίτι της, σύμβουλος για τον άντρας της. Πώς θα τα βγάλει πέρα;


Η Μίνα Καντάρου δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις για τους φανατικούς αναγνώστες του parentips. Είναι συμπαραστάτης μας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του site και μας παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές της σε θέματα ψυχικής υγείας. Εκπαιδευμένη πάνω στο στο μοντέλο του Thomas Gordon (είχε προταθεί δύο φορές για το Νόμπελ Ειρήνης) με περιεχόμενο την «Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα» γνωρίζει όλα τα «όπλα» που χρειάζεστε ως υπερήρωες της καθημερινότητας.


Το Σάββατο 6 του Οκτώβρη, όμως, η αγαπημένη μας ψυχοθεραπεύτρια έχει θέσει έναν ακόμα πιο συγκεκριμένο στόχο: να απευθυνθεί στον στιλοβάτη της κάθε οικογένειας, την γυναίκα. Επιδίωξή της είναι, μέσα από ένα 2ωρο σεμινάριο, να της δώσει αυτοκυριαρχία και αυτοπεποίθηση, δύναμη, θέληση και τρόπο να συνδυάσει τους πολλαπλούς της ρόλους και τις απαιτητικές της δραστηριότητες.

Εάν επιλέξετε να την παρακολουθήσετε ίσως κατορθώσετε με την δύναμη της ομάδας και την καθοδήγηση μιας άψογης επαγγελματία να απαντήσετε σε σημαντικότατα σύγχρονα ερωτήματα ζωής:

-Πως μπορώ να είμαι εντάξει σε όλα;

-Πως θα έχω μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό μου; Περισσότερη αυτοπεποίθηση;

-Πως θα ανταπεξέλθω στα αρνητικά συναισθήματα (πχ. το στρες ), συνδυάζοντας πολλούς ρόλους…

-Πως θα είμαι εγώ καλύτερα;

Αυτά είναι μερικά από τα καθημερινά ερωτήματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα. Στο σεμινάριο αυτό, η δύναμη της ομάδας θα σας βοηθήσει να τα συμμεριστείτε και να φέρετε στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με το φύλο σας. Σε συνδυασμό με την ψυχολογική υποστήριξη, το θέμα θα αναπτυχθεί σε πολλαπλά επίπεδα, ανασύροντας τρόπους βελτίωσης και ενδυνάμωσης. Με την πληροφόρηση και τον διάλογο γεννιέται η εξέλιξη.

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνία σεμιναρίου: Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ώρα:   18:00-20:30

Η ομάδα θα αποτελείται από 5 έως 8 άτομα

Συμμετοχή: 15 ευρώ

Παρακαλώ επικοινωνήστε για την συμμετοχή σας μέχρι τις 3/10/2012.

   Τηλ.: 698 61 74 017      E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.';document.getElementById('cloakac2502b508f2c0378012b062bf440894').innerHTML += ''+addy_textac2502b508f2c0378012b062bf440894+'<\/a>';

Γραφείο:   Γιαννιτσοπούλου 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα