Ηλεκτρικό Υπόστρωμα: Μια ζεστή αγκαλιά για καληνύχτα!

Ηλεκτρικό Υπόστρωμα: Μια ζεστή αγκαλιά για καληνύχτα!

Μια αγορά που θα βελτιώσει τον ύπνο σας και απαλύνει πολλά προβλήματα υγείας.

Από την ημέρα που αγόρασα ηλεκτρικό υπόστρωμα ο ύπνος μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν βλέπω την ώρα να πάω να κουλουριαστώ στο κρεβάτι. Τα σεντόνια είναι τόσο ζεστά που νιώθω σαν να μου φωνάζουν «Καλωσόρισες! Θα είναι μια υπέροχη βραδιά!».

Κάθομαι στο κρεβάτι, διαβάζω ή βλέπω τηλεόραση και μέσα σε μερικά λεπτά η νύστα έχει ήδη ξαπλώσει στα βλέφαρά μου. Κοιμάμαι πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι παλιά και ξεκουράζομαι απίστευτα. Μάλιστα, λόγω της θερμοκρασίας και τη απουσία υγρασία στα σκεπάσματά μου, έχω απαλλαγεί από πόνους που παλιότερα ταλάνιζαν την πλάτη, τον αυχένα και γενικά τα κόκαλά και τους μύες μου.

Και παρότι εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιου είδους προβλήματα υγείας, φαίνεται πως η χρήση του μειώνει πόνους που σχετίζονται με την αρθρίτιδα και την ινομυαλγία, βελτιώνει το πρόβλημα της ιγμορίτιδας και μειώνει τις αλλεργίες.

Πως χρησιμοποιείται;                                        

  • Το ηλεκτρικό υπόστρωμα τοποθετείται κάτω από το κατωσέντονο και μπαίνει στην πρίζα.
  • Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ρυθμιζόμενη θερμοκρασία δύο θέσεων.
  • Το ανάβετε 20 λεπτά πριν πέσετε στο κρεβάτι και το κλείνετε αμέσως μόλις νιώσετε ότι δεν χρειάζεστε άλλο τις υπηρεσίες του.
  • Είναι καλύτερο να μην κοιμάστε με το υπόστρωμα αναμμένο αλλά να το χρησιμοποιείτε για να προθερμάνετε το κρεβάτι.
  • Είναι σημαντικό να μην τοποθετείται το ηλεκτρικό υπόστρωμα σε κρεβάτια ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς κατηγορίες, όπως βρέφη, μικρά παιδιά,  ηλικιωμένους, καρδιοπαθείς ή διαβητικούς.

Extra Tip: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι διστακτικοί στην χρήση ηλεκτικού υποστρώματός γιατί φοβούνταν μην πάθουν ηλεκτροπληξία ή μην εκδηλωθεί φωτιά. Και παρότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει τέτοια περιστατικά, τα σύγχρονα υποστρώματα έχουν ισχυρή μόνωση τόσο που πολλές φορές είναι κατάλληλα και για πλύση στο πλυντήριο. Αγοράστε ένα ποιοτικό υπόστρωμα, ακολουθείτε τις συμβουλές του κατασκευαστή, ελέγχετε για τυχόν φθορές και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος!

 

Δείτε την μεγάλη συλλογή του MelinaMay σε ηλεκτρικά υποστρώματα και ηλεκτρικές κουβέρτες εδώ.