Εφαρμογές για γονείς με φωτογραφική μανία!

Εφαρμογές για γονείς με φωτογραφική μανία!

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τις φωτογραφίες σας για iPhone, iPad και Android

Αν απολαμβάνετε να τραβάτε φωτογραφίες το μικρό σας με το iPhone, το iPad ή τη συσκευή Android και στη συνέχεια σας αρέσει να πειραματίζεστε «πειράζοντας» τις φωτογραφίες για καλύτερα αποτελέσματα ή να τις κοινοποιείτε εύκολα και γρήγορα, τότε κάποια από τις παρακάτω εφαρμογές θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που προσφέρουν και επιλέξτε την καταλληλότερη για τις προτιμήσεις σας.  

Camera+. Εφαρμογή για iPhone και iPad που αναβαθμίζει την λειτουργία της κάμερας με επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν την αποτελεσματικότερη εστίαση και έκθεση στο φως, τη λήψη φωτογραφίας όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση και το ζουμ.

Snapseed. Για σύστημα Android και iPad/iPhone. Η δωρεάν εφαρμογή θα δώσει γρήγορα μια καλλιτεχνική νότα στις φωτογραφίες σας, αλλάζοντας τον τόνο, κόβοντας το κάδρο και ρυθμίζοντας την ένταση της εικόνας. 

First Camera. Η εφαρμογή είναι για iPhone/iPad, παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε αρχάριους φωτογράφους. Το μικρό σας πιθανόν να χρησιμοποιεί το iPhone τόσο συχνά όσο και εσείς. Και επειδή θα πειραματίζεται αρκετά συχνά βγάζοντας φωτογραφίες, η εφαρμογή θα του επιτρέψει να αποθηκεύει τις λήψεις εκεί. Παράλληλα παρέχεται και μια μεγάλη γκάμα από φίλτρα για να κάνει τις φωτογραφίες πιο διασκεδαστικές. 

Tapestry. Είναι δωρεάν και προορίζεται για τo σύστημα Android. Η εφαρμογή προσφέρει μια εναλλακτική λύση της δημοσίευσης των φωτογραφιών του μικρού σας στο facebook. Σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας αφού έχετε δημιουργήσει ομάδες χρηστών που θα έχουν πρόσβαση σε αυτές ή να φτιάξετε άλμπουμ για να μπορείτε να το στείλετε σε δεύτερο χρόνο. Απλά για να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες σας με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει και οι αποδέκτες να έχουν Android.    

PicView. Δωρεάν εφαρμογή για iPad ιδανική για όσους λείπουν συχνά από το σπίτι. Επιτρέπει την εφαρμογή φίλτρων και κάδρων στις φωτογραφίες αλλά και την προσθήκη ηχητικών ετικετών και υποσημειώσεων. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μπορείτε να «ανεβάσετε» μια φωτογραφία του μικρού σας και να συμπεριλάβετε μια ηχητική ετικέτα, με τη φωνή του να σας λέει πόσο σας αγαπάει. 

Fast Burst Camera. Εφαρμογή για σύστημα Android, που κοστίζει 1 ευρώ. Αν το μικρό σας είναι υπερκινητικό, του αρέσει να τρέχει διαρκώς ή να χορεύει μέσα στο σπίτι αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για να βγάζετε φωτογραφίες σε κάθε του κίνηση. Έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 30 λήψεις το δευτερόλεπτο.  

Camera ZOOM FX. Επίσης για Android με κόστος 1,99 ευρώ. Αν θέλετε να πειράζετε τις φωτογραφίες που τραβάτε, να εφαρμόζετε ειδικά φίλτρα, να τις παραμορφώνετε η εφαρμογή αυτή θα γίνει η αγαπημένη σας. Επιτρέπει ακόμα να «ανεβάσετε» παλαιότερες φωτογραφίες και να προσθέσετε όποια φίλτρο θέλετε. 

Photosynth.  Δωρεάν εφαρμογή για iPhone για πανοραμικές φωτογραφίες σαν να χρησιμοποιούσατε ευρυγώνιο φακό. Ιδανική για να φωτογραφίζετε κτίρια ή για να βγάζετε μεγάλες οικογενειακές φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να ζητάτε από τον κόσμο να συμπτυχθεί. 

360. Πρόκειται για την αντίστοιχη εφαρμογή του Photosynth για το σύστημα Android για ωραίες πανοραμικές φωτογραφίες. 

PhotoSync. Η εφαρμογή για iPhone και iPad δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας ασύρματα από το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας και κοστίζει 1,99 δολάρια.