Δόντια λευκά χωρίς λεύκανση

Δόντια λευκά χωρίς λεύκανση

Αποκτήστε λευκό χαμόγελο χωρίς να πάτε στον οδοντίατρο για λεύκανση

Πάντοτε είχα στο μυαλό μου να κάνω λεύκανση. Αλλά ήξερα πως το αποτέλεσμα δεν θα κρατούσε για πολύ, αφού λατρεύω το κρασί, πίνω τουλάχιστον 3 καφέδες την ημέρα και που και που ανάβω και κανένα τσιγάρο. Βλακεία θα μου πείτε… Συμφωνώ, απόλυτα! Αλλά ως άνθρωπος είμαι επιρρεπής στα πάθη μου, παρότι έχω κατορθώσει να αποκλείσω πολλές βλαβερές συνήθειες της πάλαι ποτέ καθημερινότητάς μου.

Επειδή, λοιπόν, σκεφτόμουν ότι τα χρήματα θα πήγαιναν τσάμπα, αποφάσισα να βρω έναν τρόπο για λεύκανση στο σπίτι, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσω να αφαιρέσω από την ζωή μου και αυτές τις μικρές ατασθαλίες που μου απέμειναν.

Δοκίμασα οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα που υπόσχονταν λευκό χαμόγελο, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Έτσι κατέληξα σε ένα φυσικό «φίλτρο» που βρήκα στο διαδίκτυο. Κι επειδή έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη, αποφάσισα να το μοιραστώ και μαζί σας.

Υλικά

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ¼ του κουταλιού της σούπας μαγειρική σόδα και χυμό από μισό λεμόνι.

Εφαρμογή

Διαλύετε την σόδα στον χυμό λεμονιού και, στην συνέχεια, αλείφετε το μείγμα στα δόντια σας τρίβοντας καλά με κυκλικές κινήσεις. Καθώς τρίβετε, μπορείτε να δείτε το χρώμα να μένει πάνω στο βαμβάκι. Κατόπιν, αφήνετε έτσι τα δόντια σας, χωρίς να τα ξεπλύνετε, για 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, ξεβγάζετε με κρύο νερό.

SOS Tip: Για να διατηρήσετε το εκθαμβωτικό σας χαμόγελο, επαναλαμβάνετε την διαδικασία αυτή 2-3 φορές/εβδομάδα. Φυσικά, δεν ξεχνάτε το βούρτσισμα των δοντιών πρωί και βράδυ!