Βραδιά derby! Οδηγός σωματικής και οικονομικής επιβίωσης!

Βραδιά derby! Οδηγός σωματικής και οικονομικής επιβίωσης!

Tips για να αντέξετε σωματικά + online προσφορές για να αντέξετε οικονομικά

Κάθε φορά που παίζει η ομαδάρα συμβαίνει το ίδιο. Ο συζυγός μου, το στεφάνι μου, η κολώνα του σπιτιού μου… μαζεύει όλη την αντροπαρέα σπίτι και κάνουν πανικό. Πίνουν μπύρες, τρώνε, γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια, φωνάζουν, βρίζουν και, αναλόγως αποτελέσματος, ξυπνάνε τα παιδιά με κραυγές χαράς ή ιαχές απογοήτευσης.

Για εμένα η βραδιά ποδοσφαίρου δεν είναι και η καλύτερη, κάποτε όμως ήταν, αν το πιστεύετε, ακόμα χειρότερη! Καθάριζα  το σπίτι από νωρίς για να είναι στην εντέλεια (κολλήματα που κουβαλούσα από την μάνα μου!), μαγείρευα μεζέδες και μετά το πανηγύρι έμενα ξύπνια για να ξαναφέρω τον σπίτι στην προτεραία κατάσταση. Ως γνήσια Μαίρη Παναγιωταρά  είχα καθήκον να είμαι τέλεια σε όλα. Μετά ευτυχώς χαλάρωσα!

  • Ναι, το σπίτι μου θα είναι καθαρό και τακτοποιημένο αλλά όχι στην εντέλεια. Θα κάνω τα χοντρά πριν έρθουν (οι άντρες βλέπετε δεν έχουν το αναλυτικό μάτι των γυναικών) και θα κρατήσω δυνάμεις για μετά. Προτιμώ να αστράφτει ο τόπος για την οικογένειά μου παρά να μου βγαίνει η πίστη για να φανώ η τέλεια νοικοκυρά για 3 ώρες.
  • Ναι, κάποιες φορές θα μαγειρέψω και άλλες θα παραγγείλω. Κάποιες πάλι θα πάρω τα παιδιά και θα βγούμε έξω. Το τελευταίο δεν το κάνω συχνά γιατί ο «κύριος» καλομαθαίνει και μετά έχουμε θεματικές βραδιές: «βραδιά που παίζει η ομαδάρα», «βραδιά derby», «βραδιά Champions League» και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο…
  • Κι ένα τελευταίο tip που έμαθα προσφάτως προσπαθώντας να κάνω όση περισσότερη οικονομία μπορώ: η  online παραγγελία. Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο όλες οι μεγάλες αλυσίδες εστίασης προτιμούν να παραγγέλνεις από τον υπολογιστή αλλά σίγουρα σου δίνουν πολλούς λόγους για να το κάνεις. Στο internet εάν ξέρεις να τις αναζητήσεις θα βρεις εξαιρετικές προσφορές! Κι αν δεν ξέρεις, σε βοηθάω εγώ:
  1. Η Pizza Fun έχει την δική της σελίδα web προσφορών. Δες τις όλες εδώ>
  2. Η Dominos Pizza έχει έως και 40% έκπτωση για παραγγελίες .
  3. Τα Goodyόχι μόνο ανανέωσαν τον κατάλογο τους αλλά έφτιαξαν και ειδική σελίδα με good deals. Δείτε την εδώ>
  4. Τέλος, όλα τα sites παραγγελιών (clickdelivery, deliveras, e-food) έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες με τα καταστήματα εστίασης και έχουν πλήθος προσφορών. Για να τις αναγνωρίσεις αναζήτησε κουτάκια που λένε «offer», «deals», «hot deals» κτλ.

Να περάσετε καλά!