Οργανώστε την τσάντα του μωρού σας

Τσάντα αλλαξιέρα

Τσάντα – αλλαξιέρα: πάρτε μαζί σας ό,τι πραγματικά χρειάζεστε όταν φεύγετε με το μωρό σας από το σπίτι

Δεν χρειάζεται να πελαγώνετε όταν θέλετε να βγείτε έξω με το μωρό σας είτε για βόλτα είτε για κάποια δουλειά. Το παν είναι η σωστή οργάνωση και σε αυτή την περίπτωση η σωστή οργάνωση της τσάντας με τα απαραίτητα για το μωρό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και να είστε σίγουροι πως δεν θα λείψει τίποτα στο αγγελούδι σας όταν φεύγετε από το σπίτι.


  1. Καταρχάς επιλέξτε την σωστή τσάντα. Δηλαδή μια τσάντα που να έχει τσέπες και τσεπάκια με φερμουάρ έτσι ώστε να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας. Επιλέξτε ύφασμα που να πλένεται εύκολα, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Επίσης επιλέξτε μια τσάντα που να είναι μέτρια στο μέγεθος (αποφύγετε τις μεγάλες τσάντες που μπορείτε να παραφορτώσετε).
  2. Οργανώστε την έξοδο. Τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας εξαρτώνται από τον χρόνο που θα παραμείνετε εκτός σπιτιού. Αν λείψετε για μια ή δύο ώρες πάρτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα: μια πιπίλα, ό,τι χρειάζεται για φαγητό, αλλαξιέρα, πάνες, μαντηλάκια, πλαστικές σακούλες για την χρησιμοποιημένη πάνα και τα βρώμικα χαρτιά, μια αλλαξιά ρούχα για το μωρό σας και μια μπλούζα για εσάς.
  3. Περισσότερα πράγματα για μεγαλύτερες διαδρομές. Αν λείψετε παραπάνω ώρες φροντίστε να πάρετε μαζί σας μεγαλύτερες ποσότητες από τα παραπάνω συν μια κρέμα για το σύγκαμα από τις πάνες, πανάκια για το στήθος αν θηλάζετε, χαρτομάντιλα και κάποια μικρά παιχνίδια.
  4. Προετοιμαστείτε εκ των προτέρων. Μια καλή λύση είναι να έχετε πάντα μέσα στην τσάντα τα απαραίτητα και να συμπληρώνετε ότι χρειάζεται όταν φεύγετε από το σπίτι. Περιμένετε λίγο πριν φύγετε για να πακετάρετε μπουκάλια, σνακς και πράγματα που δεν είναι τόσο απαραίτητα λίγο πριν φύγετε.

Τσάντα ΑλλαξιέραΤσάντα αλλαγής «Πουλάκια» της Anorak από καραβόπανο με υπέροχη εμπριμέ αδιάβροχη επένδυση, ανθεκτικό νάιλον στο εσωτερικό και διαστάσεις 42x34εκ. Εξαιρετικά βολική και ελαφριά τσάντα, κρεμιέται εύκολα στο καροτσάκι, με πολλές τσέπες στο εσωτερικό και το πλάι και μεγάλη χωρητικότητα για όλα τα συνοδευτικά της βόλτας, από πάνες, κρέμες και μπιμπερό μέχρι το laptop και το περιοδικό σας! Περιλαμβάνει, επίσης, και στρωματάκι αλλαγής με διαστάσεις 64x39εκ. για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του μωρού... Ιδανική για τους σύγχρονους γονείς, λίγες τσάντες θα έχετε χαρεί και αγαπήσει τόσο! Βρείτε την στο Babycarrots στην τιμή των €48,38.


Τσάντα-αλλαξιέραΗ ιδιαίτερα κομψή τσάντα– αλλαξιέρα της Wallaboo® σας παρέχει ότι ακριβώς χρειάζεστε για να μετακινηθείτε εύκολα και άνετα με το μωρό σας! Κατασκευασμένη από απαλό σουέτ (συνθετικό) και βαμβακερή επένδυση. Περιέχει 5 θήκες και ειδική θήκη για κινητό, 2 βασικούς χώρους και ξεχωριστή θήκη για πάνες. Αποσπώμενη αλλαξιέρα που καθαρίζεται εύκολα και αποσπώμενη θερμομονωτική θήκη για το μπιμπερό. Το εσωτερικό της είναι αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα, το εξωτερικό της καθαρίζεται με ένα πανάκι.. Διαθέτει 2 λουράκια για να προσαρμόζεται στο καρότσι. Διαστάσεις: 38cm x 30cm x 14cm. Βρείτε την στο Mypetitboutique σε μόνο με €20.

Deglingos




Και για extra style κρεμάστε από την τσάντα αυτήν την πανέμορφη κλειδωθήκη «Mini Deglingos Nonos», η οποία είναι κατάλληλη για να απασχολήσει το μωρό σας την ώρα που το αλλάζετε! Βρείτε την σε διάφορα αγαπημένα σχέδια Deglingos στο Lilaboo. Τιμή: €10