Όλοι παίζουν: Ένας χώρος ψυχαγωγίας για μεγάλα παιδιά!

Όλοι παίζουν: Ένας χώρος ψυχαγωγίας για μεγάλα παιδιά!

Τι κι αν το παιδί μεγάλωσε; Υπάρχουν ακόμα χώροι που μπορούν να του κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να το πείσουν να παίξει μέχρι τελικής πτώσης!

Οι παιδότοποι είναι η αγαπημένη οικογενειακή έξοδος, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Τα παιδιά παίζουν, ξεδίνουν, κάνουν φίλους, την ώρα που εμείς χαλαρώνουμε πίνοντας το καφεδάκι μας. Το πρόβλημα είναι πως, καθώς τα χρόνια περνούν και τα παιδιά μεγαλώνουν, αυτοί οι χώροι ψυχαγωγίας δεν τους κεντρίζουν πια το ενδιαφέρον.

Και τότε είναι που στρέφονται στην τηλεόραση, τo κινητo, το computer και το playstation για να ψυχαγωγηθούν. Και αρχίζουν να γίνονται οκνηρά, να παίρνουν βάρος, να έχουν προβλήματα όρασης...Και τότε είναι που αρχίζουμε κι εμείς να αναζητάμε πιο ενεργητικές δραστηριότητες μπας και τα ξεκολλήσουμε από τις οθόνες.

Σε αυτήν μας την αναζήτηση μας πέσαμε επάνω σε έναν νέο, πρωτότυπο παιδότοπο στο Αιγάλεω. Το «Όλοι Παίζουν» ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές Οκτωβρίου για να καλύψει την ανάγκη για παιχνίδι παιδιών, από 8 ετών και άνω, οικογενειών και φυσικά ενηλίκων που νιώθουν πάντα παιδιά!

Ο χώρος έχει σχεδιαστεί να φιλοξενεί παρέες και οικογένειες που θέλουν να διασκεδάσουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί παίζοντας διαδραστικά, ιδιαίτερα και διαχρονικά παιχνίδια, όπως αυτοκινητόδρομους μεγάλων διαστάσεων, Subbuteo, Ping Pong, ξύλινο ποδοσφαιράκι, βελάκια.

Oloi Paizoun Board Games

Πέρα από τα παραπάνω, στον χώρο υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία επιτραπέζιων, από τα πιο παραδοσιακά γνώσεων και δεξιοτήτων μέχρι  τα καλύτερα στρατηγικής, φαντασίας και ταχύτητας της Κάισσα, αλλά και επιδαπέδιων παιχνιδιών, όπως φιδάκι, Twister και τουβλάκια.

Τα παιχνίδια προσφέρονται με χρονοχρέωση, ενώ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 15:00-19:00, υπάρχει Happy Hour με 1+1 δώρο!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : www.oloipaizoun.gr ή βρείτε τους στο www.facebook.com/oloipaizoun.

Ολοι Παίζουν, Ηρακλείτου 68-70, Αιγάλεω, τηλ. 210 5987695.