Φιόγκος στα μαλλιά της!

Φιόγκος στα μαλλιά της!

Βήμα προς βήμα ένα πρωτότυπο χτένισμα για το κοριτσάκι σας

Είναι κοριτσάκι, έχει μακριά ίσια μαλλιά και επιμένει να της κάνετε ένα πρωτότυπο χτένισμα, για να μοιάζει όλως τυχαίως με τη … Minnie Mouse! Κλασική ηρωίδα, θα μου πείτε, κλασική συμπεριφορά κοριτσιού που έχει αρχίσει να φλερτάρει με τις αλλαγές στην εμφάνιση και κλασική αντίδραση μητέρας που τελικά θα της κάνει το χατίρι. Μετά από όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε παρά να σας δώσουμε απλές οδηγίες για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η προσπάθεια!

  1. Χτενίστε τα μαλλιά της ώστε να απομακρύνετε τους κόμπους. Θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε στην τρίχα τζελ που καταπολεμά το φριζάρισμα ώστε τα μαλλιά της να είναι λεία και απαλά. Με μια βούρτσα απλώστε το τζελ κατά μήκος όλης της τρίχας.
  2. Πιάστε τα μαλλιά της μια σφιχτή αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού και ελαφρώς προς τη μια πλευρά χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι.
  3. Περάστε δύο φορές την αλογοουρά μέσα από το λαστιχάκι και βεβαιωθείτε πως αυτή παραμένει σφιχτή.
  4. Πριν σφίξετε εντελώς το λαστιχάκι γύρω από τα μαλλιά (αναλόγως πόσο σας επιτρέπει το μέγεθός του) περάστε τα μισά μαλλιά γυρίζοντας την κοτσίδα από τα πίσω προς τα εμπρός, ώστε αυτά να δημιουργούν μια θηλιά στη βάση της αλογοουράς και η άκρη της να κρέμεται προς το πρόσωπο της.  
  5. Χωρίστε τη «θηλιά» στη μέση με προσοχή ώστε τα δύο μέρη να είναι ίσα αλλά και για να μην μπερδευτούν οι τρίχες.
  6. Στη συνέχεια πάρτε την άκρη της αλογοουράς που κρέμεται μπροστά και φέρτε τη προς τα πίσω περνώντας τη ανάμεσα από τη χωρισμένη στα δύο «θηλιά». Το αποτέλεσμα θα είναι ένας φιόγκος!
  7. Με τσιμπιδάκια στερεώστε την άκρη της αλογοουράς που πλέον βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού αλλά και τις δύο άκρες του «φιόγκου» ώστε να είναι πιο σταθερός.
  8. Τέλος εφαρμόστε στα μαλλιά της σπρέι κρατήματος και καμαρώστε τη δημιουργία σας. Το εντυπωσιακό χτένισμα είναι έτοιμο!