Συμβαίνουν και στις καλύτερες "τουαλέτες"

Συμβαίνουν και στις καλύτερες

9 αλήθειες για όσα θα σας συμβούν την περίοδο που εκπαιδεύετε το μικρό σας στο γιογιό. Για να μην αισθάνεστε μόνες!

Όλες θα θέλαμε να πούμε στο μικρό μας «από σήμερα βγάζουμε την πάνα και χρησιμοποιούμε το γιογιό» και να έχουμε ως δια μαγείας αποτελέσματα. Ωστόσο, επειδή κάτι τέτοιο δεν γίνεται, ετοιμαστείτε για μία ακόμα ενδιαφέρουσα και ενίοτε αστεία εμπειρία.

Για να σας συντροφεύσουμε και σε αυτό το ταξίδι ανάπτυξης, σας έχουμε μερικά στοιχεία στα οποία σίγουρα θα δείτε κομμάτια του εαυτού σας.

  1. Τίποτα μέσα στην μέρα σας δεν θα σας προκαλεί περισσότερο ενθουσιασμό από τα τσίσα και τα κακά του μικρού σας στο γιογιό.  
  2. Η τουαλέτα θα μοιάζει με το αγαπημένο σας σημείο του σπιτιού, αφού εκεί θα περνάτε ένα μεγάλο μέρος της μέρας και της νύχτας σας. 
  3. Μπροστά στα αστεία χορευτικά και τις ξεκαρδιστικές φιγούρες που θα επιστρατεύσετε για να το κρατήσετε καθισμένο στο γιογιό, τα ταλέντα της Ρένας Βλαχοπούλου θα μοιάζουν με ερασιτεχνισμούς.
  4. Οι ιστορίες επιτυχίας των super μαμάδων που έμαθαν τα μικρά τους να χρησιμοποιούν το γιογιό μέσα σε μια εβδομάδα θα σας κάνουν να θέλετε να φωνάξετε «Θεέ μου, γιατί σε μένα;!». Κρατήστε την φωνή σας καθαρή… πιθανότατα υπερβάλλουν!
  5. Όλες εκείνες οι τρελές μέθοδοι που υπόσχονται γρήγορη και εύκολη απαλλαγή από τις πάνες, θα γίνουν παρελθόν σχεδόν όσο γρήγορα υιοθετηθούν. Όπως οι περισσότερες μαμάδες έτσι κι εσείς κάποια στιγμή θα πείτε «με τον δικό μου τρόπο και όσο τραβήξει».
  6. Θα εκπλαγείτε με το πόσο πρόθυμη θα είστε να αφήσετε το μικρό σας γυμνό, αντιμετωπίζοντας τα όποια ατυχήματα, προκειμένου να κατανοήσει τις λειτουργίες του σώματός του και να φτάσετε πιο γρήγορα στην γραμμή του τερματισμού.
  7. Θα καταλήξετε να ευχαριστείτε με νοερά emails τις εταιρίες καθαριστικών (ρούχων, χαλιών, πατωμάτων) και τον κατασκευαστή του πλυντηρίου ρούχων σας που βρίσκονται στην ζωή σας.
  8. Θα γελάσετε με την καρδιά σας όταν θα το ακούσετε- γιατί θα το ακούσετε- να σας δίνει συγχαρητήρια για το ότι καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία την τουαλέτα!
  9. Όσα χρόνια κι αν περάσου θα έχετε πάντα μια αστεία ιστορία …τουαλέτας να διηγηθείτε εμπνευσμένη από τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο μικρό σας.

Οπλιστείτε με υπομονή. Αυτή η περίοδος κάποια στιγμή θα περάσει και το σίγουρο είναι πως οι προσπάθειες, οι θυσίες και οι κόποι σας θα στεφθούν με επιτυχία.