Μαγιό με πλωτήρες

Μαγιό με πλωτήρες

Γνωρίστε τα πρωτοποριακά μαγιό που επιτρέπουν στο μικρό σας να κρατά σταθερά το κεφάλι του έξω από το νερό!

Στην εποχή μου δεν υπήρχαν αλλά τα κατάφερα μια χαρά και να επιπλεύσω και να κολυμπήσω. Μπρατσάκια προσπάθησαν οι γονείς μου να μου βάλουν αλλά δεν τα δεχόμουν με τίποτα. Τα έβγαζα, τα πετούσα, τα έσκαγα. Δεν ήμουν αντιδραστικό παιδί. Ήμουν παιδί του νερού!

Ήθελα ελευθερία κινήσεων και αυτά τα φουσκωτά πράγματα με εμπόδιζαν. Έτσι έμαθα να κολυμπάω υπό το άγρυπνο βλέμμα των γονιών μου και της γιαγιάς μου (που περιέργως πως έμαθα πρόσφατα πως δεν ξέρει κολύμπι!) και μια μπάλα διαρκώς χωμένη κάτω από την κοιλιά μου για να με κρατάει στην επιφάνεια.

Εάν κι εσείς έχετε στο σπίτι ένα μικρό ψαράκι που δεν θέλει με τίποτα να φορέσει τα μπρατσάκια του επενδύστε σε ένα μαγιό με πλωτήρες που το βοηθούν να μένει με το κεφάλι πάνω από το νερό.

Ορίστε οι προτάσεις μας!

Πατήστε πάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει για λεπτομέρειες, τιμή και αγορά!

magiopl1

magiopl0

magiopl2

magiopl3

magiopl4

magiopl5

 

 

Μάθετε κι αυτό: Το πρώτο μαγιό με ενσωματωμένα σωσίβια δημιουργήθηκε στο Βέλγιο πριν 20 χρόνια από την εταιρεία Archimede. 

 

 

Μυστικός καλοκαιρινός διαγωνισμός: Και για τις μαμάδες που θέλουν να βγουν ως άλλες γοργόνες στην παραλία έχω ένα (σουτ!) μυστικό διαγωνισμό. Μπείτε στον κόσμο του HavawaianTropicπου κληρώνει καθημερινά μυρωδάτα αντηλιακά δώρα και στο τέλος του διαγωνισμού ένα ταξίδι στην μαγευτική Σαντορίνη!

 

circbutton